"Fuck bagsiden"

  Trine og hendes broderede bandeord

  Trine Runge Jessen underholder om den skøre vej, hun har taget for i dag at være kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.

  Hendes mantra ”fuck bagsiden” har fået mange til at fatte nål og tråd uden at lade sig hæmme af tidligere tiders teknik-tyranni. Det skal være sjovt og gerne lede frem til den særlige ro, man kan opleve, når man sidder med et håndarbejde, der giver mening.

  Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det, hvad der er sket, og en bragende broderi-bølge er stormet ind over landet.

  Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin. Du skulle gerne blive lidt klogere på korssting og de ting, som broderiet kan gøre for ens mentale tilstand.

  Alle får et begynderkit at øve sig på, og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe nogle af Trines andre broderikits. Det hele skylles ned med iskolde øl for som Trine siger: håndarbejde på promiller er bare sjovere.

  Køb billet her på siden eller i forsalg på biblioteket. Prisen inkluderer 1 øl og 1 broderikit. 

  Praktisk info

  Dette arrangement er et samarbejde med Bibliotekerne i Hedensted - denne gang i Juelsminde, og der kan købes billetter både på denne hjemmeside her, på Bibliotekets hjemmeside og på selve Biblioteket. Begrænset antal billetter, og kun i forsalg.

  Juelsminde Bibliotek

  Nummer
  223037 - "Fuck bagsiden"
  Første mødegang
  torsdag den 06.10.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Juelsminde Bibliotek, Wedelsgade 1, 7130 Juelsminde

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 100,00
  torsdag den 06.10.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Trine Runge Jessen

  Wedelsgade 1, 7130 (Biblioteket )

  Se på kort