Tag med LOF til Bruxelles

 

Program:

Onsdag den 4. december

Kl. 0615   Busser starter i Nordjylland og kører ned gennem Jylland. I kan stå på efter nærmere aftalt plan.  Undervejs passende pauser og indkøbsmulighed i Harrislee.  Ca. 2115 ankomst Bruxelles - indkvartering på Bedford Hotel Brussels, 2 overnatninger.

Torsdag den 5. december

Kl. 0900 busafgang fra hotellet til Europa-parlamentet. Møde med Morten Løkkegaard (MEP) samt evt. kolleger og rundvisning med forevisning af Plenarsalen (Parlamentssalen).  Herefter frokost i Parlamentets restaurant.   Kl.ca. 1430  Afgang fra Europaparlamentet. Under en "Panorama"-byrundtur i bus får vi fremvist byens vigtigste seværdigheder og institutioner. Herefter er dagen til frie oplevelser på egen hånd på og nær Grand Place.   Om aftenen evt. fælles middag i centrum - ej incl. i prisen (ca. 30-35 Euro pr. person).

Fredag den 6. december

Kl 0845 afrejse fra hotellet til Europa Kommissionen, hvor vi får en orientering om Kommissionens funktion og rolle som den udfarende kraft i forholdet til de andre EU-institutioner.   Der bliver frokostpause på egen hånd i EU-hovedkvarteret inden vi om eftermiddagen besøger Den danske Eurepræsentation, - altså Danmarks ambassade til EU, som er den største af alle danske repræsentationer i udlandet, hvor næsten alle danske ministerier har en repræsentant udsendt til. En medarbejder på repræsentationen fortæller om deres arbejde som mellemled til de danske myndigheder og EU-institutionerne. Midt på eftermiddagen forlader vi Bruxelles og kører via Zaventem mod Tyskland.

Fra Zaventem fortsætter vi et par timers kørsel gennem Holland til vort overnatningshotel i det vestlige Tyskland, hvor aftensmaden venter.

Lørdag den 7. december

Efter morgenmad fortsætter vi til den gamle Hansestad Bremen, hvor vi holder pause i byens centrum. Efter lidt tid på egen hnd (jo,- her er også et julemarked) slutter vi af med fælles frokost.  Herefter går turen videre nordpå via Hamborg og hjem mod DK med pause i Harrislee.  Efter pausen videre nordpå med afstigning respektivt aftalte steder.    Ret til ændringer forbeholdes.

Priser pr. person.
Grundpris i dobbeltværelse:     4695,-

Er du medlem af Venstre, rabat på 1000,- kr.

Tillæg for eneværelse:                1420,-

I prisen er includeret:

Bustransport i 4 dage

2 overnatninger i Bruxelles incl. morgenmad

1 overnatning i Tyskland incl. halvpension

Frokost i Europaparlamentet

Frokost på hjemrejsen i Bremen

Dansk rejseleder

Alle afgifter incl. dansk moms.

I prisen er IKKE includeret:  Evt. entreudgifter samt drikkevarer og lign. Turen laves i samarbejde med bl.a. Fogt-Rejser

Nummer
197599 - Tag med LOF til Bruxelles
Første mødegang
onsdag den 04.12.19 kl. 07:00 - 07:55
Undervisere
Adresse

Lokale 3, Lavhedevej 32, 7500 Holstebro

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 4695,00
onsdag den 04.12.19

Kl. 07:00 - 07:55

Med Bent Bjerregaard

Lavhedevej 32, 7500 (Lokale 3)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom