Om LOF

Coronavirus.

Statsministeren har opfordret til at lukke landet ned og denne opfordring følger vi i LOF. Alle aktiviteter er derfor foreløbig udskudt.  

Langt de fleste af de aktiviteter, der nu indstilles, kan gennemføres på et senere tidspunkt, når samfundet igen lukker op. Det er i det lys, at vi ikke aflyser, men udskyder. Vi kan som udgangspunkt  kke betale dit deltagegebyr tilbage, hverken helt eller delvist. 

Når samfundet lukker op igen, vil vi se på, hvordan vi kan få planlagt de manglende kurser, således at du kan modtage din undervisning. Til den tid vil du høre fra os.  

I denne situation skal vi alle hjælpe til, og vi håber på jeres forståelse. 

Pas godt på jer selv og hinanden.

 

 

Kontoret har ingen faste åbningstider. Prøv at ringe eller skriv en mail, så vender jeg tilbage snart.

LOF er en offentlig godkendt, folkeoplysende forening. LOF Thymors er godkendt som aftenskole i Thisted og Morsø kommune.

Vi har et bredt udvalg af undervisning og oplysning samt kulturelle og debatskabende aktiviteter. Har du ideer eller forbedringsforslag er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi arbejder hårdt på at undgå det - men tager alligevel forbehold for fejl og mangler, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.