• Erik H. A. Jakobsen
    Erik H.A. Jakobsen er uddannet fra Københavns Universitet med musik som hovedfag og idræt som bifag.  Erik har arbejdet med kor i mange år, både som korsanger (siden 1976) i nogle af landets bedste kammerkor, og som kordirigent (siden 1984). Desuden har Erik arbejdet meget med den folkelige fællessang, dels i kraft af mange års ansættelse ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup og siden Musikefterskolen i Humble, dels som medlem af det udvalg, der tilrettelagde den foregående (grå) udgave af DGI-sangbogen. Erik er desuden skoleleder for LOF Sydfyn og LOF Østfyn. http://sogneaften.dk/erik-ha-jakobsen.htm

Klassisk nytårskoncert med musikalsk festfyrværkeri

Det kan kun blive festligt, sjovt og folkeligt på den helt rigtige måde, når Preben Kristensen med vid og bid sammen med Odense Symfoniorkester vil guide os gennem en kavalkade af nytårsfriske wienervalse, smækre musicalhits og små, perlende overraskelser. Den unge danske sopran Berit Barfred-Christensen spiller op til konferencieren og lader sin gnistrende stemme sprede sopranbobler og nytårsbrus.

Prisen inkluderer bus til og fra Odense (afgang fra Svendborg), koncertbillet samt et glas bobler og et stykke kransekage i pausen ved koncerten.

Afgang med bus fra Svendborg kl. 18.00

Hjemkomst ca. 23.00

Nummer
192620 - Klassisk nytårskoncert med musikalsk festfyrværkeri
Første mødegang
torsdag den 16.01.20 kl. 18:00 - 23:00
Undervisere
Adresse

Carl Nielsen salen, Claus Bergs gade 9, 5000 Odense C

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 500,00
torsdag den 16.01.20

Kl. 18:00 - 23:00

Med Erik H. A. Jakobsen

Claus Bergs gade 9, 5000 (Carl Nielsen salen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom