4-dages forårstur til Bornholm

  Kom med på en fantastisk forårstur til Bornholm, hvor vi ser og oplever alle øens skønne must-see’s, og hvor der venter os 4 dage med unikke natur-, kultur-, og madoplevelser, som ikke findes andetsteds!

  Vi skal opleve Hammershus, rundkirkerne, Dueodde og Rytterknægten. Derudover besøg på Bornholms Kunstmuseum og Svaneke Bryghus samt mange andre oplevelser i det lune forårsvejr.

  Vi bor på Tines Gjestehuz i Allinge. Turen er inkl. halvpension, hvor vi bl.a. skal prøve Nordbornholm Røgeris berømte fiskebuffet. Transport i egen bus, rejseleder på hele turen og entreer er inkluderet.

   

  Søndag: Udrejse fra Gråsten. Vi gør stop i Lund i Sverige, hvor vi ser byens berømte domkirke og går en tur i byens hyggelige gader. Derfra videre til Ystad, hvor vi sejler til Rønne. Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer. Efter ankomst til Rønne kører vi direkte til hotellet, hvor der er mulighed for en kop kaffe i hotellets dagligstue.

  Mandag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30. Vi starter dagen med at slå et smut forbi Olsker Rundkirke og derefter besøger vi Nyker Rundkirke, hvor vi får en rundvisning i kirken. Herfra kører vi til Dueodde for at opleve Danmarks fineste sandstrand. Derfra går turen mod Hammershus. I besøgscenteret er der mulighed for at købe kaffe og kage og nyde udsigten til ruinen. Derefter tilbage til hotellet i Allinge og kl. 18.30 er der middag på Nordbornholms Røgeri

  Tirsdag: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9.30 og starter dagen med at køre ned langs østkysten. Vi besøger den smukke by Gudhjem og byens glaspusteri.

  Efter Gudhjem fortsætter vi langs den klippefulde kyst. Vi kører igennem Melsted og den lille hyggelige by Bølshavn, før vi kommer til en af øens skønneste byer: Svaneke. Vi går en tur i byen, der rummer mange små gastronomiske perler. Herefter besøg hos Pastariget, der laver bornholmsk pasta. Derfra videre mod Nexø og tilbage langs kysten til Bornholms Kunstmuseum. Her er der mulighed for at købe dagens suppe. Museet udstiller mange af øens malere og ligger lige ned til Helligdomsklipperne.

  Aftenens middag er på Svaneke Bryghus kl. 18.30

  Onsdag: Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet kl. 9.30. Vi kører mod øens største skov Almindingen, hvor vi går tur i Ekkodalen, ser Rokkestenen og Bornholms højeste punkt Rytterknægten. 

  På vej gennem Almindingen forsøger vi at få et glimt af de bisonokser der er blevet sat ud, herefter Østerlars Rundkirke. Vi gør stop i Aakirkeby, hvor vi besøger Lehnsgaard, der producerer rapsolie og sennep. Herfra går det mod Nylars Rundkirke og Rønne. Her besøger vi Torvehal Bornholm, hvor der er mulighed for at købe bornholmske specialiteter eller få sig en frokost eller kop kaffe.

  Kl. 16.30 tager vi færgen til Ystad og derfra går det via Sverige og Sjælland tilbage til Gråsten. Ombord på færgen serveres dagens ret med drikkevarer.

  Vi bor på *** Tines Gjestehuz i Allinge. Hotellet har en flot klippefyldt have. Der serveres morgenmad hver dag med bl.a. hjemmelavet figenmarmelade fra havens egne træer. Der er gratis adgang til kaffe og the hele dagen i opholdsstuen, hvor der også er en bar med høflig selvbetjening. Værelserne er alle med eget bad og toilet.


  Pris: 3.795,-
  Turen er arrangeret i samarbejde med Graasten Rejser.

  Praktisk info

  OBS! vi følger naturligvis eventuelle corona-restriktioner, og udskyder i værste fald turen til en senere dato såfremt det ikke er muligt at gennemføre.

  Opsamling sker følgende steder:

  Kl. 7.00 Ahlmannsparken i Gråsten
  Kl. 7.30 Circle K i Rødekro
  Kl. 7.50 OK-tanken i Hammelev
  Kl. 8.20 Hotel Scandic Kolding

  Nummer
  211955 - 4-dages forårstur til Bornholm
  Første mødegang
  søndag den 25.04.21 kl. 07:00 - 23:59
  Undervisere
  Adresse

  Oplevelsestur,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 3795,00
  søndag den 25.04.21

  Kl. 07:00 - 23:59

  Med Gunnar Hattesen

  6400 (Opsamling jvf. teksten)

  Se på kort