• Bettina Hellemann Munch
    Bettina Hellemann Munch er en anerkendt sanger i Danmark og Tyskland. Tog uddannelse som operasanger og dramalærer på Vestjysk Musikkonservatorium. Bettina Hellemann Munch har deltaget i masterclasses (sang- og operakursurser for professionelle) hos Renate Behle, Ingrid Bjornor, Bente Vist, Vagn Thordahl, Thomas Hemsley og Erwin Gage. Fra 2002 var hun beskæftiget med koncertvirksomhed i Tyskland og Danmark sammen med sin mangeårige akkompagnatør Michi Komoto, ligesom hun er solist i andre sammenhænge. Samtidig var hun sanglærer på Risen Musikschule, Hamburg. I 2006 medvirkede hun i Kultur showet på Danmarks Radio. Herefter flyttede hun hjem til Danmark, hvor hun nu underviser sangelever på Kolding- og Aabenraa Musik- skoles FOF kurser og er desuden er dirigent for Jordrup Sangkor og Broager Egnskor.
  • Michi Komoto

Julekoncert på Fakkelgården

For 8. år i træk er der julekoncert med den internationalt anerkendte sopran Bettina Hellemann Munch samt den berømte japanske pianist Michi Komoto på Fakkelgården i Kollund.
Vi kan allerede nu love, at der venter publikum en kulinarisk og musikalsk oplevelse.

I år serveres der kaffe og konditorens kage i pausen. Ønsker man yderligere at bestille Fakkelgaardens Frokostmenu til specialpris kr. 225,-, så kan denne bestilles direkte hos Fakkelgaarden tf. 7367 8300 eller pr mail info@fakkelgaarden.dk. Ved bestilling skal det oplyses, at man deltager i julekoncerten arrangeret af LOF Syd

Praktisk info

Der serveres kaffe og konditorens kage i pausen.
Nummer
192959 - Julekoncert på Fakkelgården
Første mødegang
lørdag den 30.11.19 kl. 14:00 - 16:00
Adresse

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 Kruså (Fakkelgården)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 395,00
lørdag den 30.11.19

Kl. 14:00 - 16:00

Med Bettina Hellemann Munch

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 (Fakkelgården)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom