• Christina Kildemoes Hansen

  Mit navn er Christina Kildemoes Hansen. Jeg har undervist i Corpus Vitalis Yoga siden 2002.

  I 2012 startede jeg min aftenskoleundervisning hos LOF.

  Corpus Vitalis Yoga bidrager til øget fokus på åndedræt og kropsholdning samt øget energi og velvære. Øvelserne er enkle, og alle kan være med, også dem der aldrig har prøvet yoga før.

  Hver eneste øvelse har en tankeindstilling, der fremmer fornemmelsen om øvelsens formål - ligesom enhver øvelse udføres med et helt bevidst åndedræt. Hver yogalektion afrundes med en afspændingsøvelse.

   

  Jeg arbejder ud fra 3 formål med hver enkelt yoga lektion:

   

  1. At du lærer din krop at kende. Få en sikker fornemmelse om dig som sjæl og kroppen som dit værktøj. Kroppen er et værktøj du bruger i alle livets situationer. Gennem yogaen vedligeholder du kroppen og smidigheden øges.

    

  2. En sund, rask og smidig krop. Din krop skal fungere optimalt til de opgaver du har i dagligdagen. Alle yogaøvelserne har forskellige helbredende virkninger, og når man samtidig kombinerer øvelserne med en positiv tankeindstilling opnås en dybere virkning.

    

  3. Indre fred, ro og harmoni. Disse værdier kommer ikke af sig selv, men er værdier der opstår, når krop og sind arbejder sammen. Et afslappet bevidst menneske har mere succes.

   

  At have det godt, at være sund og rask er en prioritet, man bør værdsætte i en tid, hvor stress og hektik oftest styrer ens hverdag.

  )

Yoga Corpus Vitalis - Sønderborg - UDETRÆNING

Kom med til udendørs yoga i Kongevejsparken i Sønderborg fra 22/4 og 10 uger frem. Kom og oplev yogaens styrkende, smidiggørende og på alle måder godgørende effekter - og nyd at være en del af et træningsfælleskab under ledelse af vores populære yogainstruktør Christina.

Holdet henvender sig til både mænd, kvinder, unge og ældre, og tager udgangspunkt i et øvelsesprogram med harmoniske bevægelser og behagelige stræk udført med et roligt, bevidst åndedræt tilpasset til vejret og de udendørs omgivelser.

Du skal vælge Corpus Vitalis Yoga, hvis du ønsker at styrke krop og sind, komme spændinger og stress til livs, og opnå bedre kropsholdning og lungefunktion. Bevægelserne veksler mellem spænding og afspænding, og masserer og stimulerer de indre organer.

Alle yogaøvelser er sammensat med henblik på at afbalancere, styrke og smidiggøre kroppen, og den positive tankeindstilling er en aktiv del heraf. Når krop og sind arbejder sammen, opstår indre fred, ro og harmoni.

Meld dig til i dag og mærk selv den ro og velvære yogaen giver.

Husk at komme i løstsiddende tøj og medbring vand og yogamåtte.

Praktisk info

Medbring selv yogamåtte, og tøj du kan bevæge dig i tilpasset vejret (temperatur, vind, vådt eller tørt). Ved meget dårligt vejr aflyses eller udskydes der, og du vil få besked herom. 

Nummer
211109 - Yoga Corpus Vitalis - Sønderborg - UDETRÆNING
Første mødegang
torsdag den 22.04.21 kl. 17:00 - 18:00
Adresse

Kongevejsparken,

Se på kort

Mødegange
10
Pris
Almen
DKK 600,00
torsdag den 22.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 29.04.21
Er blevet afholdt
torsdag den 06.05.21
Er blevet afholdt
torsdag den 20.05.21
Er blevet afholdt
torsdag den 27.05.21
Er blevet afholdt
torsdag den 03.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 10.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 17.06.21

Kl. 17:00 - 18:00

Christina Kildemoes Hansen

6400

Se på kort

torsdag den 24.06.21

Kl. 17:00 - 18:00

Christina Kildemoes Hansen

6400

Se på kort

torsdag den 01.07.21

Kl. 17:00 - 18:00

Christina Kildemoes Hansen

6400

Se på kort