Skov- og Bybadning rejsekoncept - Sønderborg

Som natur- og kulturterapi

Har du hørt om skovbadning? Nej, det har ikke noget at gøre med en svømmetur i en skovsø. Det er et japansk koncept under navnet Shinrin Yoku – en slags naturterapi, som især er gavnlig mod stress. Helt konkret betyder det, at man indtager skovens omgivelser på en bevidst dybere måde – man ”bader” i sanseindtrykkene fra naturen. Det fordybende nærvær og den ro, det giver, har en positiv indvirkning på krop og sjæl. Uanset stress eller ej.

Konceptet er efterfølgende blevet udvidet til også at omfatte byen og består af følgende tredeling:

1) En neutral ydre sansning af naturen/byen, 2) En indre sansning af de følelser og stemninger, der opstår gennem den ydre sansning, 3) Gennem viden om naturen/byen kan vi øge oplevelsen af det, vi sanser

Konceptet fokuserer således på både at opnå en større sanseoplevelse og at fremme en indre udvikling af vores følelsesliv samt forståelse af naturen og kulturen på en måde, som gør os bevidste om hvordan vi lever vores liv.

Hvis du gerne vil søge noget viden om skov- og bybadning, så er der udgivet et hæfte ”Skov- og bybadning i Sønderborg” og bogen ”Basis Mindfulness Navigation”.

 Praktisk info


Nummer
202159 - Skov- og Bybadning rejsekoncept - Sønderborg
Første mødegang
lørdag den 29.08.20 kl. 11:00 - 14:15
Undervisere
Adresse

Aftenskolernes Hus, Voldgade 3, 6400 Sønderborg ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
lørdag den 29.08.20

Kl. 11:00 - 14:15

Med Sönke Büsen

Voldgade 3, 6400 ()

Se på kort