Masterclass for let-øvede med konditor Trine Wildenschild

  21/8 i Sønderborg

  Er du (også) bidt af alt der rimer på ‘bagedyst’, chokolade og kage, og elsker du selv at eksperimentere i ‘det søde køkken’, er denne masterclass lige noget for dig! 

   

  Konditor Trine Wildenschild inviterer til Masterclass lørdag den 21/8 i ‘Det Sønderjyske Køkken’ i Sønderborg i samarbejde med LOF Syd.

  I bedste Bagedyst-stil har Trine kreeret en lækker kage, som deltagerne i løbet af 4 timers tid skal lære selv at lave - helt fra bunden.

  Trine guider - trin for trin - og helt nede på jorden i et roligt tempo, og deler undervejs ud af tips og tricks til alt fra mousser og chokoladetemperering til sprøjteteknikker og pyntning.

  Det er en fordel, hvis du har prøvet at bage før, har erfaring med at følge en opskrift og er bekendt med de mest almindelige bageredskaber, som fx en sprøjtepose, men du behøver langt fra være mesterbager for at kunne være med. 

   

  Prisen er inkl. råvarer - og dit færdige resultat får du selvfølgelig også med hjem sammen med opskriften i printet form. Meld dig til allerede i dag eller forær konditor-masterclassen som alletiders fødselsdags-oplevelsesgave til kageelskeren i dit liv.


  LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus

  Praktisk info

  Du skal medbringe et kagefad og et forklæde på dagen.
  Nummer
  212715 - Masterclass for let-øvede med konditor Trine Wildenschild
  Første mødegang
  lørdag den 21.08.21 kl. 13:00 - 17:30
  Undervisere
  Adresse

  Det Sønderjyske Køkken, Perlegade, 6400 Sønderborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 599,00
  lørdag den 21.08.21

  Kl. 13:00 - 17:30

  Louise Weiss Petersen

  Perlegade, 6400 (køkkenet)

  Se på kort