Olivenolie er meget mere end et fedtstof man bruger i salatdressing. Ekstra jomfruolivenolie er en smagsgiver, en smagsforstærker og et plantebaseret og uraffineret alternativ til de fedtstoffer vi ellers omgiver os med.
På denne workshop åbner kok og olivenoliesommerlierne Steffen Nielsen og Annette van Buren fra firmaet Rosario dørene ind til deres verden.
Vi skal høre om og smage på forskellige sorter af olie, og sammen lave både suppe, bagværk, salat, pastaret og et par tapasindslag.
Steffen og Anette medbringer olierne, opskrifterne, ekspertisen og det gode humør. Resultatet er en buffet af aftenens anstrengelser, som vi deler med hinandnen, og du får naturligvis alle opskrifterne med hjem.
Vi glæder os til at se dig.
LOF har mange spændende smagsoplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: bagomsmagen
Ulkebøl Skole, Kaplenivej 3, Ulkebøl, 6400 Sønderborg