Masterclass for let-øvede med konditor Trine Wildenschild

6/3 i Sønderborg

Er du (også) bidt af alt der rimer på ‘bagedyst’, chokolade og kage, og elsker du selv at eksperimentere i ‘det søde køkken’, er denne masterclass lige noget for dig! 

 

Konditor Trine Wildenschild inviterer til Masterclass lørdag den 6/3 i ‘Det Sønderjyske Køkken’ i Sønderborg i samarbejde med LOF Syd.

I bedste Bagedyst stil har Trine kreeret en lækker kage som deltagerne i løbet af 4 timers tid skal lære selv at lave - helt fra bunden.

Trine guider - trin for trin - og helt nede på jorden i et roligt tempo, og deler undervejs ud af tips og tricks til alt fra mousser og chokoladetemperering til sprøjteteknikker og pyntning.

Det er en fordel, hvis du har prøvet at bage før, har erfaring med at følge en opskrift og er bekendt med de mest almindelige bageredskaber som fx en sprøjtepose, men du behøver langt fra være mesterbager for at kunne være med. 

 

Prisen er inkl. råvarer - og dit færdige resultat får du selvfølgelig også med hjem sammen med opskriften i printet form. Meld dig til allerede i dag, eller forær konditor masterclass’en i julegave til kageelskeren i dit liv.

Praktisk info

Du skal medbringe et kagefad og et forklæde på dagen. Evt. yderligere info - også i forhold til de på datoen gældende corona-restriktioner - vil vi skrive ud til alle deltagere omkring når vi nærmer os.
Nummer
211715 - Masterclass for let-øvede med konditor Trine Wildenschild
Første mødegang
lørdag den 06.03.21 kl. 13:00 - 17:30
Undervisere
Adresse

Det Sønderjyske Køkken, Perlegade, 6400 Sønderborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 599,00
lørdag den 06.03.21

Kl. 13:00 - 17:30

Med Louise Weiss Petersen

Perlegade, 6400 (køkkenet)

Se på kort