Henrik Hansen

Siden jeg som helt lille barn oplevede voksne mennesker ryge og ignorere den lidelse, sygdom og død som det giver, har jeg søgt de dybe svar på hvorfor vi mennesker handler som vi gør – og de ligeledes dybe svar på, hvordan vi mennesker kan handle for at skabe sundhed og leve et liv med balance, mening og lykke.

Denne rejse har ført mig igennem mange dybe studier af menneskets bevidsthed og beskaffenheden af kaos og kosmos – både akademiske studier og de studier af virkeligheden som ikke byder på beskyttende distance, men er direkte kontakt med personlig, dyb lidelse.

Barnets naturlige undren og uvillighed til at gentage løgne, som f.eks. at kejserens nye klæder rent faktisk findes, eller at hans giftige røg er god for os - var starten for os alle, da vi var små – og vi kender alle glæden ved at finde ud af, hvad der er sandt og hvad der rent faktisk fungerer.

Den videnskabelige metode samt den indsigt, som en fokuseret introspektiv disciplin bringer er stadig grundlæggende værktøjer for mig, og har ført til, at jeg underviser i bl.a. Pilates og Yoga som praksisser, der kan bringe heling. At undervise Pilates træning er for mig at dele den heling og glæde som processen at træne Pilates er – og jeg glæder mig til at guide jer igennem gode timer sammen, hvor I ånder bevidst og træner jeres muskler og hele bevægeapparatet fra top til tå.

Jeg har undervist Pilates og Yoga i ca. 15 år og har anvendt dem til som værktøjer til at hele mennesker fra stærke smerter pga. rygskader mm.

 

Når jeg ikke er underviser, er jeg Psykoterapeut.
Jeg giver terapi, coaching og rådgivning. Psykologiske, følelsesmæssige, sociale og neurologiske problemer samt psykometri og psykopatologi er områder, hvor jeg kan hjælpe og rådgive.

 

Jeg har arbejdet i USA og rejst meget i Asien.

Kontaktoplysninger