Spøgelser, dæmoner og videnskab - Aabenraa

  TV, radio og aviser har ofte beretninger og temaer omkring det ukendte - og paranormale.

  Alt fra små anekdoter til store og mere komplekse sammenhænge, hvor familier terroriseres af det ukendte. Er fænomenerne virkelig så udbredte?

  Emnet er fyldt med følelser, og der er en stor tendens at bølgerne - og latteren - går højt, når der berettes om det overnaturlige. Tilhængere og skeptikere er ikke bange for at trække hinanden igennem mudderet - men hvorfor? Hvad er disse fænomener - og kan de overhovedet finde indpas i vores verden. Overser skeptikeren noget, eller er spøgelsesjægerne blot for godtroende? Alle mener jo at have ret - eller?

  Kom med til et spændende og underholdende foredrag hvor foredragsholder Claus Iversen vil belyse flere af disse fænomener ud fra en videnskabelig tilgang men godt krydret med humor, da selv det uhyggelige kan være morsomt.

  Claus arbejder som paranormal efterforsker, som bestemt ikke må forveksles med spøgelsesjæger. I sin tid som efterforsker er der siden 2013 blevet undersøgt ca. 80 sager. En overvældende del af disse sager viser sig at være af naturlig forklaring.

  Der vil være tid til spørgsmål og debat.

  .

  Praktisk info
  Nummer
  222902 - Spøgelser, dæmoner og videnskab - Aabenraa
  Første mødegang
  torsdag den 27.10.22 kl. 19:00 - 21:15
  Undervisere
  Adresse

  Nygadehuset, Nygade 23 A, 6200 Aabenraa

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 145,00
  torsdag den 27.10.22

  Kl. 19:00 - 21:15

  Claus Iversen

  Nygade 23 A, 6200 (Spiloppen)

  Se på kort