Mit liv som undercover agent v/ tidl. PET-agent Tony Lindkold

  - med livet som indsats

  Virkelighedens "James Bond" - her får du chancen for et helt sjældent indblik i livet som undercoveragent for PET.

  Mød Tony Lindkold - den første udlænding nogensinde optaget på FBI’s kursus for undercoveragenter - der nyligt har udgivet bogen ”Undercover – Mit dobbeltliv som PET-agent”, hvor han som tidligere agent fortæller om den del af politiarbejdet, der foregår under radaren og med brug af falsk identitet. Et arbejde, hvor det gælder om at blive i rollen og holde hovedet koldt. For alt i verden.

  I foredraget får publikum et spændende indblik i det store stykke arbejde, politiet laver hver dag – og som ikke altid afspejles i hverken mediernes dækning eller de beslutninger, der bliver taget på ledelsesniveau i PET. Endvidere vil Tony også afsløre nogle af de sociologiske teknikker og tricks, man kan bruge til at få andre til at blive ens ven, hvordan man ser om andre lyver, hvordan det er at leve et dobbeltliv og meget mere.

  Lindkold var medlem af Aktionsstyrken (specialenhed under PET, der bekæmper terrorisme, organiseret kriminalitet og andre særligt vanskelige indsatsopgaver) fra 1997 - og blev i 2003, som den første udlænding nogensinde, optaget på FBI’s kursus for undercoveragenter."  Praktisk info

  Kvittering gælder som billet.
  Nummer
  222904 - Mit liv som undercover agent v/ tidl. PET-agent Tony Lindkold
  Første mødegang
  torsdag den 08.09.22 kl. 19:00 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Bispens Aktivitetshus, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 229,00
  torsdag den 08.09.22

  Kl. 19:00 - 20:30

  Tony Lindkold

  Bispebroen 3, 6100 (Månen)

  Se på kort