Mindre madspild med Selina Juul - Aabenraa

  Bruger du dit køleskab som din skraldespand? Har du UFO'er liggende i din fryser? Bliver du altid lokket af mængdetilbud? Smider du hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine al din mad?

  Mød kvinden, som bragte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild, Årets Europæer 2020, forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad Selina Juul - og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre for at mindske dit eget madspild og få flere penge i budgettet, få mere tid og samtidig bidrage til et bedre klima.

  Hvert år smider vi i Danmark over 700.000 tons god, spiselig mad ud. Heldigvis er danske forbrugere blevet lidt bedre til at undgå madspild, ikke mindst i Corona-tiden - men der er stadig lang vej endnu. De 700.000 tons mad, der årligt spildes i Danmark, svarer til syv gange vægten af Marmorkirken og 3,8 % af den samlede CO2-udledning, der hvert år udledes fra Danmark. Og på verdensplan spildes der ca. en tredjedel af alle fødevarer, ifølge FN’s Fødevareorganisation FAO.

  Fokus på klimaet fylder mere og mere i vores hverdag - og klimaforandringerne er efterhånden umulige at overse. Mange danskere føler sig usikre på, hvad vi selv skal gøre for at mindske CO2-udslippet. Heldigvis er dét at stoppe madspild blandt de allermest lavthængende frugter. Faktisk er mindre madspild din nemmeste indsats i klimakampen. Det gør ikke ondt. Og så sparer du ovenikøbet tid og penge - og hjælper klimaet lidt på vej.

  Mød Selina Juul til et brag af et foredrag - og bliv klogere på den store problematik om madspild og få nemme og konkrete værktøjer til, hvad du selv kan gøre for at mindske og reducere madspild i din hverdag.

  Om Selina Juul
  Selina Juul er Danmarks førende ekspert på madspild, Årets Europæer 2020, prisvindende forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad - Danmarks største bevægelse mod madspild, som hun har stiftet i 2008.

  Hun taler i hele verden - fra Vatikanet til New York til EU til FN og TED. Hun har skrevet over 200 kronikker og debatindlæg om madspild i danske og internationale aviser og medier, har skrevet og bidraget til 39 danske og internationale bøger og publikationer om madspild, bl.a. bogen "Stop spild af mad - En kogebog med mere” og “Mad med respekt - En familiekogebog, der mindsker madspild”, som hun har forfattet sammen med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie. Begge bøger er udgivet på forlaget Gyldendal og fik danske og internationale priser og anerkendelser.

  Praktisk info

  Kvittering gælder som billet.
  Nummer
  222906 - Mindre madspild med Selina Juul - Aabenraa
  Første mødegang
  torsdag den 13.10.22 kl. 19:30 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Restaurant Skyttegaarden, Hjelmalle 44, 6200 Aabenraa ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 229,00
  torsdag den 13.10.22

  Kl. 19:30 - 21:00

  Selina Juul

  Hjelmalle 44, 6200

  Se på kort