Mikkel Beha - og den store verden

Enhver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden” fortæller Mikkel Beha om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, er mange af de skridt taget rundt om i jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen, er det ikke bare med postkortskønne billeder og glade sømands-anekdoter men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. ”Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv”, har Mikkel sagt. Han fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen for at holde fast i friheden.

I foredraget løftes desuden også sløret for familiens nye planer og drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Nummer
192901 - Mikkel Beha - og den store verden
Første mødegang
onsdag den 30.10.19 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Sejrsvej 101, 6300 Gråsten (Benniksgaard Hotel)

Se på kort

Mødegange
1
Foredrag
DKK 179,00
onsdag den 30.10.19

Kl. 19:00 - 21:00

Med Mikkel Beha Erichsen

Sejrsvej 101, 6300 (Benniksgaard Hotel)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom