Med ombord på kongeskibet Dannebrog

  Med om bord på kongeskibet Dannebrog

  Kommandør Peter Schinkel Stamp inviterer med om bord på Kongeskibet Dannebrog. Peter giver et unikt indblik i det smukke skibs historie, skibets store betydning for monarkiet, besætningen, arbejdet på skibet og ikke mindst de mange opgaver, der skal løses, når Hendes Majestæt Dronningen og den øvrige kongelige familie er om bord.

  Foredraget er fyldt med underholdende og personlige anekdoter og oplevelser fra arbejdet på Dannebrog tæt på den royale familie. Peter Schinkel Stamp viser desuden flotte billeder og videoklip fra skibet, så man næsten føler, man er med Dronningen til søs.

  Kommandøren vil sidst men ikke mindst fortælle om sit arbejde for kongehuset i sin egenskab af Jagtkaptajn.

  Kommandør Peter Schinkel Stamp har siden februar 2019 været Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog. Peter har gjort tjeneste i Søværnet i mere end 40 år og har haft en spændende og varierende karriere, som bl.a. har omfattet internationale udsendelser, en række chefstillinger til søs og til lands og adjudant for Hendes Majestæt Dronningen. Den imponerende karriere rundes nu af med stillingen som Jagtkaptajn og chef for Dannebrog.


   


  Nummer
  222909 - Med ombord på kongeskibet Dannebrog
  Første mødegang
  torsdag den 22.09.22 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Ahlmannsparken Gråsten,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 199,00
  torsdag den 22.09.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Peter Schinkel Stamp