Maritim lørdag - Bag Om Marinehjemmeværnet

  Rundvisning kl. 13.00 - 16.00

  Kom med bag om Marinehjemmeværnet og få et sjældent men spændende indblik i arbejdsgangen ombord på Hjemmeværnsflotille 136, der ligger med skib i Sønderborg Havn.

  Marinehjemmeværnet er en frivillig maritim beredskabsorganisation, der støtter Søværnet og det danske samfund. Dvs. ud over samarbejdet med Søværnet løser Hjemmeværnet også opgaver for Politiet, Beredskabet, SKAT, Dansk Center for Havforskning samt lokale havnemyndigheder. Opgaverne er mange og består af førstehjælp ved havmiljøopgaver, eftersøgning og redning, farvandsovervågning (f.eks. i forhold til grænseoverskridende kriminalitet) samt havnesikring (herunder også bevogtning af og deltagelse i terrorsikring af såvel flådestationer som civile havne).

  Organisationen består af 30 fartøjer, der er jævnt fordelt i de danske havne, og disse er klar til at rykke ud døgnet rundt – nu har DU chancen for et komme med ombord i selskab med Kaptajnløjtnant og Flotillechef Per L. Nielsen, rekrutteringsspecialist Bo Plett samt gaster og andet personale, som glæder sig til at forestå en lille rundvisning, forevisning af udstyr og fortælle om Marinehjemmeværnets rolle og funktion i Sønderborg.

  Hjemmeværnet vil afslutningsvis byde på kaffe og kage.


   


  Praktisk info  Nummer
  222908 - Maritim lørdag - Bag Om Marinehjemmeværnet
  Første mødegang
  lørdag den 24.09.22 kl. 13:00 - 16:00
  Undervisere
  Adresse

  MHV 814 Budstikken, Sundgade, 6400 Sønderborg ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 75,00
  lørdag den 24.09.22

  Kl. 13:00 - 16:00

  Per Lindgren Nielsen

  Sundgade, 6400

  Se på kort