Grundet covid-19 situationen er der krav om fremvisning af coronapas ved alle LOF Syds aktiviteter.

  • Mette Lone Albrechtsen

    Jeg er uddannet afspændings- og hathayogalærer i 1996 hos Konstantin/Yogahuset i Odense. I 2017 har jeg efteruddannet mig i yinyoga hos Yogacollective i Århus og i Restorativ Yoga hos Sussie Jensen i København. I den forbindelse blev jeg fuldtidsyogalærer med eget studie, Yinhuset i Hadeslev.

    Jeg har efterfølgende dygtiggjort mig på forskellige kurser og har idag specialiseret mig i den blide og langsomme form for yoga. Det har jeg, fordi kropskontakt og -udforskning sammen med fordybelse og ro kan føre til glæde og oplevelse af mening. Noget som mange mennesker idag søger.

    Jeg lægger vægt på at tage individuelle hensyn og skabe en undervisning, der passer til deltagerne. Det er med andre ord ikke deltagerne, der skal passe til undervinsingen.

    Afslutningsvis vil jeg gerne præcisere, at yoga IKKE er gymnastik. Målet for yoga er at skabe samarbejde og harmoni mellem krop, tanker, følelser og sind, som er forbundne. At blive mere glad, ægte mere hel. At det så også kan være en følge af yoga at opnå strammere baller og en bedre kondition, kan ingen være ked af, men det er ikke dét, der er i fokus i yoga.KUNST & YOGA på Kunstmuseet Brundlund Slot - Aabenraa

3 torsdage med guidet omvisning og yin-yoga for krop og sind

I det nye år åbner vi op for et forløb med kunst & yoga på Kunstmuseet Brundlund Slot i Aabenraa, hvor vi mødes den sidste torsdag i måneden i januar, februar og marts til en eftermiddag med kombineret omvisning i museets udstillinger samt efterfølgende en velgørende yin-yoga session inde på museet efter lukketid.

Personalet fra Brundlund forestår omvisningerne alle tre gange (ny udstilling hver gang - bl.a. med værker af Franciska Clausen og C.W. Eckersberg), mens Mette Lone Albrechtsen, som er indehaver af Yin-huset i Haderslev står for yoga-delen, som har fokus på blide stræk og bevægelser.

"Yin yoga er en blid og blød form for yoga, hvor vi enten sidder eller ligger, og har fokus på åndredrættet og opmærksomheden på den vi er her og nu. Målet er at finde hvile og accept, vejen er at give plads til dig selv, både i sindet og i kroppen."

Kunstmuseer er ideelle rum til at hjælpe os til at standse op, reflektere og knytte forbindelse til os selv og hinanden, og vi har erfaret (fra vores tidligere KUNST & YOGA forløb på Augustiana Kunsthal) at koblingen mellem netop kunst og mindfulness/yoga virker forstærkende på hinanden, således at den samlede oplevelse af begge dele bliver dybere.

Meld dig til allerede i dag, hvis du er nysgerrig på en indføring i kunstens verden koblet med en oplevelse, der er velgørende for både krop og sjæl.

Du behøver hverken at have kunst- eller yoga-kendskab for at deltage, og prisen inkluderer entre til museet. Du skal medbringe egen yogamåtte, behageligt tøj og et par varme sokker samt evt. en flaske vand.

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig dette kursus.

Nummer
221117 - KUNST & YOGA på Kunstmuseet Brundlund Slot - Aabenraa
Første mødegang
torsdag den 27.01.22 kl. 15:00 - 17:30
Adresse

Kunstmuseum Brundlund Slot, Brundlund Slot 1, 6200 Aabenraa ()

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 499,00
torsdag den 27.01.22

Kl. 15:00 - 17:30

Mette Lone Albrechtsen

Brundlund Slot 1, 6200

Se på kort

torsdag den 24.02.22

Kl. 15:00 - 17:30

Mette Lone Albrechtsen

Brundlund Slot 1, 6200

Se på kort

torsdag den 24.03.22

Kl. 15:00 - 17:30

Mette Lone Albrechtsen

Brundlund Slot 1, 6200

Se på kort