'Gør sundheden simpel' - foredrag m. Michelle Kristensen i Haderslev 3/11

Michelle Kristensen er DK's ukronede sundhedsdronning! Hun er fast sundhedsekspert på Go'morgen tv, og netop nu aktuel i DR1 programserien 'Fede forhold', hvor hun hjælper tre overvægtige par til et langvarigt vægttab ud fra hendes MK-principper. ...Og så er hun kvinden bag de famøse skyrboller, broccolitoasts og sunde bananpandekager, der har fået supermarkedskæder landet over til at melde udsolgt af ingredienserne ad flere omgange...
Nu kommer hun til Haderslev, til en forrygende og inspirerende aften i sundhedens tegn.
Michelle formår med sin nordjyske 'nede på jorden' attitude og masser af glimt i øjet at gøre sundhed simpelt. Kom og hør om hendes principper (som også efterlader plads til nydelse, vin og lækkerier) og bliv inspireret til at tage din egen sundhed seriøst.

Det skal være simpelt at være sund. Det er Michelle Kristensens vigtigste budskab og er også den allervigtigste pointe, når Michelle indtager scenen. Vi skal lægge den dårlige samvittighed langt væk og i stedet fokusere på de ting, der giver os overskud, energi og gåpåmod.

Glæd dig til en energifyldt aften med masser af grin, hvor du får viden og inspiration til at få kontrol over din hjernes adfærd samt at kunne navigere i de mange råd om motion, kost og sundhed, som vi konstant bliver bombarderet med. Hvad skal vi spise? Hvornår skal vi spise? Hvordan får vi stoppet trangen til at tømme en pakke flødeboller på regnfulde dage, hvor humøret er i bund? Og hvorfor ligger noget af succesen i den sunde livsstil ved at stoppe med at veje sig selv og droppe kalorietællingen?


Nummer
202901 - 'Gør sundheden simpel' - foredrag m. Michelle Kristensen i Haderslev 3/11
Første mødegang
tirsdag den 03.11.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Bispens Aktivitetshus, Bispebroen 3, 6100 Haderslev

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 199,00
tirsdag den 03.11.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Louise Weiss Petersen

Bispebroen 3, 6100 (Multisalen)

Se på kort