'Walk & Talk' på Stevninggård inkl. sylte-workshop v. Jonas Keller

  I samarbejde med Stevninggaard Frugt & Grønt plantage og kok Jonas Keller fra Keller & Co. i Sønderborg inviterer LOF Syd til en 'Walk & Talk' i markerne på Stevninggaard torsdag den 2. september efterfulgt af en sylte-workshop i laden med Jonas Keller.

  Jens Madsen, indehaver af Stevninggaard og leverandør til bl.a. Syttende på Alsik, fører an på første del af aftenen med en guidet rundtur på plantagen, hvor han deler ud af sin store viden om dyrkning, smag og valg af sorter m.v. indenfor de sæsonaktuelle frugter og grøntsager.

  Under den efterfølgende sylte-workshop vil der desuden være mulighed for at lære tips og tricks fra den spændende gastronomiske verden. Jonas vil vise, hvordan man bruger henholdsvis salt, syre og sødt til at gøre maden bedre, og ikke mindst give inspiration til hvordan man kan bruge alle de lækre råvarer, der dyrkes på Stevninggaard.

  Der vil være smagsprøver på både det salte, søde og bitre køkken, og deltagerne vil også selv få mulighed for at eksperimentere med bl.a. blommer, æbler og jordskokker og på den måde få en lækker goodiebag med hjem.


  Der er begrænset antal pladser på holdet men skriv dig endelig på venteliste - hvis du ikke når at få en plads, ser vi på, om der er basis for en aften mere.

  Praktisk info

  Husk praktisk tøj og fodtøj tilpasset vejret.
  Medbring desuden 3 sylteglas til sylteworkshoppen med Jonas Keller.

  Nummer
  212912 - 'Walk & Talk' på Stevninggård inkl. sylte-workshop v. Jonas Keller
  Første mødegang
  torsdag den 02.09.21 kl. 17:00 - 20:00
  Undervisere
  Adresse

  Stevninggaard Frugt og Grønt, Stevning gade 23, 6430 Nordborg ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 249,00
  torsdag den 02.09.21

  Kl. 17:00 - 20:00

  Jonas Keller

  Stevning gade 23, 6430

  Se på kort