”Det grønne frokostbord” bugner med lækre, sunde og velsmagende retter, som tilmed er nemme at lave – kom med i køkkenet sammen med Mette Lolk fra Vegetar For Alle og bliv inspireret til en sundere livsstil uden at gå på kompromis med den gode smag.
Denne gang står menuen på vegetarisk frokost bestående af lune retter og hjemmelavet nødde- og gulerodspålæg – vi skal bl.a. lave grøntsagsbrød af gulerødder, selleri, broccoli og æg med ovnbagt fetaost og krydderier, en grønsagslagkage af rødbeder, svampe og ost samt salatbåde med avocado og tomater og fyldte svampe. Endelig bliver der også tid til at eksperimentere med bl.a. rødbedevafler.
Vi skal selvfølgelig smage den gode mad – dagen sluttes af
med hyggelig fællesspisning.
Alle er velkommen - der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.
LOF har mange spændende smagsoplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: bagomsmagen
Der betales 100 kr. til dækning af omkostninger for råvarer. Beløbet afregnes direkte med underviseren på dagen.
Ulkebøl Skole, Kaplenivej 3, Ulkebøl, 6400 Sønderborg