• Pia Bartholin
    Jeg er uddannet kok i 1992 og flyttede i 1994 fra Frederikshavn til Sønderborg. Jeg har været kok i Norge, på Restaurant Sønderjylland og Den Gamle Kro i Gråsten samt hos Infocom/Mærsk/SAAB.

    I 2006 startede jeg som selvstændig i Café Alsion, og i 2014 åbnede jeg Huset Blom. I 2017 stoppede jeg på Alsion og har lige siden arbejdet fuld tid med at udvikle og drive Huset Blom sammen med min mand, Klaus, som jeg mødte på kokkeskolen.)

Portvinsaften hos Huset Blom

Kom med ’bag om smagen’ til portvinsaften hos Huset Blom i Sønderborg den 4 februar. Vi skal smage på fire lækre portvine – Ruby kontra Tawny og Colhelta kontra LBV, hvortil der serveres en lækker tapasmenu bestående af:

-toast med svampe

-kylling terrine m. syltede løg

-kartoffelrösti m. Serano skinke og pesto

-gl. knas ost m. syltede nødder og oliven

 

Undervejs vil der blive fortalt om portvinens forskellige egenskaber, og om hvordan portvine kan nydes til meget andet end dessert/sødt. Indehaver af Huset Blom, Pia Bartholin, vil desuden fortælle historien om tilblivelsen af Huset Blom.

 

Hele arrangementet koster 450 kr. pr. person – perfekt som oplevelsesgave/julegave.

 

 

Der tages naturligvis de fornødne ’corona-hensyn’, så arrangementet overholder alle restriktioner.

Nummer
212911 - Portvinsaften hos Huset Blom
Første mødegang
torsdag den 04.11.21 kl. 18:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Huset Blom, Sundsmarkvej 40, 6400 Sønderborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 450,00
torsdag den 04.11.21

Kl. 18:00 - 20:00

Pia Bartholin

Sundsmarkvej 40, 6400 (restauranten)

Se på kort