'Bag Om Smagen' hos Xocolatl i Christiansfeld

  -foredrag, rundvisning & honningkage- og chokoladesmagning

  Kom med til chokolade- og honningkageaften hos Xocolatl i Christiansfeld torsdag den 7/10 hvor indehaver Gitte Minck tager os med 'bag om smagen'.

  Xocolatls chokoladeværksted ligger i den historiske og smukke, sønderjyske by Christiansfeld, der er særlig kendt for sine honningkager desuden er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Foredraget finder sted i den hyggelige café i det originale gamle honningkagebageri med de historiske kirkebænke, de gamle opskrifter, duften af friskmalet kaffe og nybagte honningkager.

  Chokoladen spiller dog hovedrollen denne aften, idet dét at kreere farverig og smagfulde chokolader er en passion for Xocolatl. De har stor respekt for råvarer, håndværket og tradition, men samtidig tør de også at eksperimentere med smag, farve og form – altid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Gitte Minck taget os med på hele Xocolatls rejse.

  Vi skal høre om alt lige fra, hvor det hele begyndte, historien og rejsen til hvor Xocolatl er den dag i dag. Vi skal naturligvis også smage på en masse lækker chokolade og slutter af med kaffe og honningkage. 

  Slutteligt vil det være muligt at købe fra Xocolatls sortiment med 10% rabat.

  Nummer
  212909 - 'Bag Om Smagen' hos Xocolatl i Christiansfeld
  Første mødegang
  torsdag den 07.10.21 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Xocolatl, Lindegade 36, 6070 Christiansfeld

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 220,00
  torsdag den 07.10.21

  Kl. 19:00 - 21:00

  Louise Weiss Petersen

  Lindegade 36, 6070 (Xocolatl)

  Se på kort