'Bag Om Smagen' hos Xocolatl i Christiansfeld

-foredrag, rundvisning & honningkage- og chokoladesmagning

Kom med til (påske)chokolade- og honningkageaften hos Xocolatl i Christiansfeld torsdag den 25/3, hvor indehaver, Gitte Minck tager os med 'bag om smagen'.

Xocolatls chokoladeværksted ligger i den historiske og smukke, sønderjyske by Christiansfeld, der er særlig kendt for sine honningkager. Christiansfeld er desuden på UNESCO’s verdenskulturarvsliste, og foredraget finder sted i den hyggelige café i det originale gamle honningkagebageri med de historiske kirkebænke, de gamle opskrifter, duften af friskmalet kaffe og nybagte honningkager.

Chokoladen spiller dog hovedrollen på aftenen, da dét at kreere farverig og smagfulde chokolader er en passion for Xocolatl. De har stor respekt for råvarer, håndværket og tradition, men samtidig tør de også at eksperimentere med smag, farve og form – altid uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Gitte Minck taget os med på hele Xocolatls rejse.

Vi skal høre om alt lige fra hvor det hele begyndte, historien, og rejsen til hvor Xocolatl er den dag i dag. Vi skal naturligvis også smage på en masse lækker chokolade og slutter af med kaffe og honningkage. 

Slutteligt vil det være muligt at købe fra Xocolatls sortiment med 10% rabat.

Nummer
211903 - 'Bag Om Smagen' hos Xocolatl i Christiansfeld
Første mødegang
torsdag den 25.03.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Xocolatl, Lindegade 36, 6070 Christiansfeld

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 220,00
torsdag den 25.03.21

Kl. 19:00 - 21:00

Med Louise Weiss Petersen

Lindegade 36, 6070 (Xocolatl)

Se på kort