'Bag om smagen' Benniksgaard - en Synnejysk Awten

    Ved dette særarrangement går vi 'bag om smagen' på Benniksgaard. Vi skal nyde en udsøgt synnejysk menu med lokale råvarer og høre hotelejer Mads Friis fortælle om Benniksgaard, som tidligere var en stor gård, hvor han selv er vokset op. Menuen er sammensat på baggrund af netop Mads barndomsminder og anekdoter, som han vil komme ind på i løbet af aftenen.


    Velkomst: synnejysk solæg og 1 lille øl eller vand

    Forret:

    Flødelegeret muslingesuppe m. purløg (med muslinger fanget et stenkast fra hotellet)

    Hovedret:

    Svinekød af lokal Duroc med kål efter sæson og bagte æbler 

    Dessert:

    Hjemmelavet tykmælk. med krystalliseret chokolade


    Kaffe/the med lidt sødt



     



    Praktisk info

    Drikkevarer til forret, hovedret og dessert skal tilkøbes separat og er ikke inkluderet i prisen.

    Nummer
    212923 - 'Bag om smagen' Benniksgaard - en Synnejysk Awten
    Første mødegang
    torsdag den 11.11.21 kl. 18:30 - 21:30
    Undervisere
    Adresse

    Benniksgaard Hotel, Sejrsvej 101, 6300 Gråsten ()

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Almen
    DKK 399,00
    torsdag den 11.11.21

    Kl. 18:30 - 21:30

    Louise Weiss Petersen

    Sejrsvej 101, 6300

    Se på kort