Hold dig glad og aktiv - hjemmefra

Kære deltager i LOF

Aftenskolen er lukket, og vi savner allerede vores gode fællesskaber. Heldigvis kan vi stadig være aktive og lære nyt hjemmefra. Tag et kig på LOF's online vinterhøjskole. Journalist og kunsthistoriker Peter Kær tager dig med på seks danske kunstmuseer i februar og marts.

På hjemmesiden lof.dk/inspiration har vi samlet aktiviteter, du kan lave i hjemmet. På siden finder du tips til selv at lave julepynt og opskrifter på lækkert juleknas. Vi har også lagt små træn-selv-videoer ud på hjemmesiden, hvor LOF’s dygtige undervisere viser dig nogle helt enkle øvelser. Det er godt for krop og humør!

Rigtig god fornøjelse og Godt nytår

Skoleleder
John Dalsgaard Jensen


yoga


Bliv klogere på kunst med Peter Kær

Bliv klogere på kunst med Peter Kær

Tag med TV-vært og kunsthistoriker Peter Kær på en øjenåbnende tidsrejse gennem dansk kunst. LOF’s online kunsthøjskole serverer 200 års kunsthistorie gennem guidede besøg på seks af landets mest spændende udstillinger.

- Højskolen er ikke kun et spørgsmål om at få noget at vide om kunst. Det handler i høj grad om at være en del af et fællesskab. Vi glemmer nogle gange, hvor stor en sammenhængskraft, kunst og kultur har. Det er det, der gør, at vi kan være sammen om noget. At synge sammen, at gå op i noget sammen og at lære sammen, det er en væsentlig lim her i livet, siger Peter Kær.

Højskolen forløber over seks mandage og byder også på fællessang, pausegymnastik, spørgsmål og meningsudvekslinger- alt sammen helt corona-sikkert hjemme fra din stue.

Læs mere om vores online vinterhøjskole "kunstruten"

Tilmeld dig højskolen her


Hold dig glad og aktiv!

Få energi og livsglæde med vores træn-selv-videoer

Når vi ikke kan mødes, må vi bevæge os derhjemme. Vi har samlet træn-selv-videoer til dig her. Se hvordan du kan dyrke pilates, Tai Chi, zumba og varme kroppen op alene.

Find træn-selv-videoerne her
Kom ud i naturen

Frisk luft og aktiviteter i naturen er godt for vores fysiske og mentale sundhed. I den mørke tid er det vigtigt at udnytte dagslyset. Få inspiration til oplevelser i naturen her.

Tips til nye aktiviteter i naturen

Afmeld nyhedsbrev ved at sende til stevns@lof.dk