Påske tema
  • Gerda Hansen
    Kort om mig selv. Jeg hedder Gerda Just Hansen. Er hospitalsuddannet økonom på Rigshospitalet . Har arbejdet på EGV stevnshøj i centralkøkkenet i 27 år I Køkken organisationen som produktionsansvarlig i Faxe i 10 år . Nu arbejder som afløser i 2 køkkener og underviser 4 aftener om ugen. Siden 1980 har jeg undervist i madlavning , salater og senest kostomlægning 1-2-3 både som e- learning og som hold. Igennem mit arbejde har jeg kost vejledt mange mennesker. Det er det vigtigste er ,at hver enkelt skal behandles med sin egen kostplan.

Workshop Forretter

Påske tema

 

Forretter med påske tema

Forår betyder, at det er nu påsken står for døren , med  familie hygge, god mad og gerne kreativ  og nytænkende menuer sammen med de traditionelle retter  .

Du vil få inspiration til nye forretter, som kan imponere i påsken , men også bruges i andre sammenhæng. Tips og ideer til de nye retter samt de traditionelle .

Vi spiser sammen den spændende buffet.

Opskrifter får du på mail inden kursus

4 lektioner

Prisen er 100,- kr i råvarer

 

Nummer
20135 - Workshop Forretter
Første mødegang
torsdag den 02.04.20 kl. 17:00 - 20:40
Undervisere
Adresse

Skolekøkken, Kronhøjvej 4, 4660 Store Heddinge

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 275,00
torsdag den 02.04.20

Kl. 17:00 - 20:40

Med Gerda Hansen

Kronhøjvej 4, 4660 (Skolekøkken)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom