Altid styr på sovsen?
  • Gerda Hansen
    Kort om mig selv. Jeg hedder Gerda Just Hansen. Er hospitalsuddannet økonom på Rigshospitalet . Har arbejdet på EGV stevnshøj i centralkøkkenet i 27 år I Køkken organisationen som produktionsansvarlig i Faxe i 10 år . Nu arbejder som afløser i 2 køkkener og underviser 4 aftener om ugen. Siden 1980 har jeg undervist i madlavning , salater og senest kostomlægning 1-2-3 både som e- learning og som hold. Igennem mit arbejde har jeg kost vejledt mange mennesker. Det er det vigtigste er ,at hver enkelt skal behandles med sin egen kostplan.

Sovse Kursus

Altid styr på sovsen?

Sovse kursus

Vi laver fond baserede opbagte, emulgerede sovse  og selvfølgelig den hjemmelavede bearnaise.

Du får tips og ideer hvis noget går galt.

Du lærer den grundige tilsmagning med surt, sødt, salt og bittert. Give smagsfylde med friske krydderurter.

Opskrifter og gode ideer får du med hjem.

Kød og tilbehør kommer udefra, så du kan koncentrere dig om sovsene.

Vi spiser sammen.

Medbring selv drikkevarer.

Pris til råvarer og aftensmad 200,- kr

Tidspunkt Kl 17.00 -  4 lektioner

 

Nummer
20132 - Sovse Kursus
Første mødegang
onsdag den 18.03.20 kl. 17:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Skolekøkken, Kronhøjvej 4, 4660 Store Heddinge

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 175,00
onsdag den 18.03.20

Kl. 17:00 - 20:00

Med Gerda Hansen

Kronhøjvej 4, 4660 (Skolekøkken)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom