• Gerda Hansen
    Kort om mig selv. Jeg hedder Gerda Just Hansen. Er hospitalsuddannet økonom på Rigshospitalet . Har arbejdet på EGV stevnshøj i centralkøkkenet i 27 år I Køkken organisationen som produktionsansvarlig i Faxe i 10 år . Nu arbejder som afløser i 2 køkkener og underviser 4 aftener om ugen. Siden 1980 har jeg undervist i madlavning , salater og senest kostomlægning 1-2-3 både som e- learning og som hold. Igennem mit arbejde har jeg kost vejledt mange mennesker. Det er det vigtigste er ,at hver enkelt skal behandles med sin egen kostplan.

Middelhavskost

Foredrag ved Frants Pedersen "From Italy"

Mandag d. 2. Marts kl. 17:00 til 20:00 i Magleby forsamlingshus Markstrædet 5

  Frants Pedersen fra " From Italy" vil fortælle om sine egne erfaringer og sit kendskab til den gode olivenolie. Den gode olivenolie gør vidundere for din krop mens dårlige fedtstoffer bør du gå en stor bue udenom.   Frants vil  servere en lækker menu uden konservering og hertil et par glas vin.   Efter fælles spisningen vil der være mulighed for en dialog om Middelhavskost , som ifølge af mange befolkningsundersøgelser er forbundet med en nedsat risiko for udvikling af kognitiv svækkelse m.m   Du får en folder med hjem med om Middelhavskost

 

Pris inklusive Mad og vin 200,- kr. pr person   Vi ses hilsen Frant Pedersen og Gerda Just Hansen

 

Nummer
20500 - Middelhavskost
Første mødegang
mandag den 02.03.20 kl. 17:00 - 20:40
Undervisere
Adresse

Markstrædet 5, 4672 Klippinge (Magleby Forsamlingshus)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
mandag den 02.03.20

Kl. 17:00 - 20:40

Med Gerda Hansen

Markstrædet 5, 4672 (Magleby Forsamlingshus)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom