underviser i Kangoo Jumps

Kangoo Jumps - intro. 3

Kangoo Jumps®?- Kangoo Power™? fitness progrm.

Er en eksplosiv, høj motiverende program specielt udviklet til at udfordre hele kroppen ved at bygge stærkere muskler og cardio respiratorisk udholdenhed på samme tid. Hver bevægelse i Kangoo Power™ har fokus på kerne stabilitet og sikrer en balanceret workout som vil udfordre selv den stærkeste deltager. De grundlæggende bevægelser er nemme at følge og kan udføres med trinvis voksende kompleksitet og intensitet. Kangoo Power™ programmet er egnet til en bred vifte af deltagere, uanset deres fitness niveau fra ny begyndere til atleter. Det specielle ved Kangoo Power™ programmet er dens brug af eksplosiv plyometrik teknikker som vil udfordre deltageren til at maksimere deres ydede indsats, alt imens den forhindrer skadelig indvirkning på ledderne.De største fordele ved at bruge Kangoo Jumps ® støvler

·         De reducerer stødbelastningen på leddene. Helt op til 80% mindre slagkraft end ved jogging.

·         Fremmer hurtig fedforbrænding (op til 700-800 kcal pr time)

·         Letter vægttab og strammer dine lår og bagdel op

·         Forbedrer dit hjertekar systems kapacitet. Fremelsker en følelse af eufori.

 

Vægttab & stofskifte

Kangoo Jumps® støvler er en af de mest effektive måder at tabe sig og forme kroppen på. Kangoo Jumps® støvlerne toner og former hurtigt og naturligt kroppen, og universitets undersøgelser har vist at der bliver brændt flere kalorier af ved regelmæssig træning end ved træning med helt almindelige sportssko. Med regelmæssig brug af Kangoo Jumps® støvler afbalancere du stofskiftet der resulterer i flere brændte kalorier i løbet af hver træning. Desuden vil dit hvile stofskifte også blive mere effektivt og brænde flere kalorier af, længe efter dit træningspas er færdigt.

Videnskabelige undersøgelser viser, at du forbrænder omkring 25 % flere kalorier med Kangoo Jumps® sammenlignet med de samme øvelser lavet med normale sko.

 

De fysiske fordele

Uanset om du bruger dem til jogging eller aerobic træning, øger Kangoo Jumps® dramatisk vægttabet og udvikler hurtigt muskler der toner og former kroppen, samtidig med at det har en balancerende virkning på stofskiftet. De har vist sig som effektiv forbedring af kropsholdning, vejrtrækning, hudens elasticitet og kan faktisk langsomt nedsætte cellenedbrydningen i aldringsprocessen. Kangoo Jumps® træning er en af de mest effektive og sjove måder at tabe sig på og forme kroppen.  

Athletiske fordele

Der er mange athletiske fordele ved at bruge Kangoo Jumps® støvler, fordele som ingen anden sport sko kan tilbyde. Med deres patenterede stødabsorberende (80 % mindre stress på knæene for ex. når du løber) beskyttelsessystem tilbyder de brugerenen mindsket risiko for skader og beskytter kroppens led og knogler, mens de samtidig styrke rygsøjlen, lindre smerter og medvirken til reparation af vævet. Mange fysioterapeuter og læger anerkender deres succes i en hurtigere restitution efter skader. Kangoo Jumps® støvler er verdens mest stødabsorberende sko, og giver en sikker og sjov måde at forbedre det kardiovaskulære, muskulaturen og skelettet.

 

 

 

Praktisk info

1 mødegang pris er incl. leje af Kangoo støvler.
Nummer
192118 - Kangoo Jumps - intro. 3
Første mødegang
lørdag den 05.10.19 kl. 12:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Aktivitetssal, Skolevej 1, 4180 Sorø

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 75,00
lørdag den 05.10.19

Kl. 12:00 - 13:00

Med Noemi Jitea Rakosi

Skolevej 1, 4180 (Aktivitetssal)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom