Om LOF Sorø

Om LOF Sorø

LOF Sorø byder velkommen til sæsonstart. Forår 2020.

Uanset om du vil have mere motion, lægge livsstilen om, være kreativ, gå til inspirerende foredrag eller kaste dig over en ny hobby, så har LOF Sorø en række spændende tilbud til dig.

Gå på opdagelse i vores nye program og se de mange muligheder.

Håber på en aktiv og lærerig sæson.

Vel mødt!

Jeanette Christensen

Skoleleder

Hvem kan deltage
Alle er velkomne hos LOF Sorø uanset alder og adresse.
  
Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato. På lof.dk/soroe vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagte forløb. Samt mere tekst til holdet.

Betaling og tilmelding
 1) Tilmeld dig via hjemmesiden lof.dk/soroe Du kan betale via netbank eller med Dankort. Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) På telefon 24 22 29 35 kontortid: mandag + torsdag kl. 14-16 samt lørdag kl. 10-11.

3) E-mail: lof@lof-soroe.dk

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af giroindbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling, når du tilmelder dig, ring venligst.

Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding senest 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et administrationsgebyr på kr. 100,-.

Rykker: betales der ikke til tiden kan der lægges 100,- kr. på i rykkergebyr.
 
Tilbagebetaling er normalt ikke muligt efter kursusstart, men i særlige tilfælde kan kontoret kontaktes. Det er muligt at få pengene overført til et andet kursus, dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke bliver oprettet, tilbydes alternativt hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.
   
Betaling med Dankort
Der tages ikke gebyr for brug af dankort. Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos http://www.pbs.dk og hos forbrugerraadet http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/ehandel/

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisning til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne

Ferieperioder
Ferierne følger skolernes feriekalender.
 
Der kan dog i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil kursisten få besked om.

NB Kontoret er lukket i juli måned, men der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.
LOF Sorø.