Bind din adventskrans

Kom og få juleinspiration og bind din egen adventskrans 

Bind et mesterværk i ægte Erik Berring og Tage Andersen stil, med fokus på det rå, det naturlige, det pompøse og det udsvævende.  

Du behøver ikke at have floristisk erfaring. Du vil blive vejledt og guidet igennem de forskellige arbejdsprocesser. Vi arbejder efter en forudbestemt arbejdsplan, som tager hensyn til systematik og forberedelse forud for den kreative proces.  

Kurset bliver afholdt som holdundervisning og med god afstand af hensyn til Covid-19. 

Kurset er inklusiv naturens materialer: Halmkrans, fås i forskellige størrelser

Tråd i forskellige tykkelser og længder Gran  Kristtjørn  Buksbom  Mos  Husløg i forskellige størrelser Kogler i forskellige størrelser


 Det skal du selv medbringe: Dit personlige valg af lys (4 lys) 

Evt. andet pynt, herunder grene, kviste, blomster og bær  Ønsker du bånd/sløjfer i kransen skal du medbringe dette. Der går 1-1½ meter bånd til én sløjfe. Vil du gerne have kransen op at hænge skal du påregne 6-8 meter ekstra bånd, afhængig af om du vælger korte eller lange lys.  En kasse, en lille flyttekasse, og avispapir, til sikker transport af dit færdige værk  Rosensaks, bidetang, kniv og evt. limpistol med stifter og en god forlængerledning 

Vil du undgå at medbringe eget værktøj:

Udlån af saks, tang, kniv og limpistol kan ske mod ét gebyr på 35 kr., som betales direkte til underviseren, på dagen. Der er gratis kaffe og te i foreningshuset + krus. Hvis du ønsker en pebbernød eller brunkange må du selv medbringe. 

Nummer
202510 - Bind din adventskrans
Første mødegang
torsdag den 26.11.20 kl. 18:30 - 21:30
Undervisere
Adresse

Foreningshuset Slaglille/Bjern, Bjernedevej 27, 4180 Sorø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 275,00
torsdag den 26.11.20

Kl. 18:30 - 21:30

Med Belinda Thorshauge

Bjernedevej 27, 4180 (Lokale 7)

Se på kort