LOF Sorø | Aftenskole, kurser og foredrag
Tlf. 24222935 - telefontid: tirsdag og torsdag kl. 12-14
LOF på FacebookCharlotte
Tønnes Jensen har arbejdet med Surdej i flere forskellige sammenhænge, bl.a.
har hun udgivet en bog ”Den store low FODMAP KOGEBOG” – Lækre retter til
hverdag og fest, hvor surdej har sit eget afsnit.
Charlotte
Tønnes Jensen er en kompetent og erfaren underviser. Hun er selvstændig klinisk
diætist med egen praksis i Sorø og Autoriseret af Sundhedsstyrelsen: ID
06G5M.
Charlotte er uddannet Cand. Scient i klinisk ernæring, klinisk diætist, FODMAP vejleder, kok, faglærer, studievejleder og diplomleder og arbejder gerne bredt med vejledning, undervisning og gastronomi.
Læs meget mere om Charlottes virke og passion for mad og Sundhed her: www.diaetist-vestsjaelland.dk
Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød. Når du bager dit brød selv, ved du 100% hvad det indeholder, og du kan selv variere både smag, ingredienser og portionsstørrelser efter dine behov.
Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse.
Magien opstår ved at dej med surdej skal langtidshæve. På kurset vil du høre alt om det ekstra ernæringsmæssige udbytte, den gode smag, særlig konsistens og lækre farve brød får når det er bagt med surdej.
Foreningshuset Slaglille/Bjern, Bjernedevej 27, 4180 Sorø ()