• Charlotte Tønnes Jensen

    Charlotte Tønnes Jensen har arbejdet med Surdej i flere forskellige sammenhænge, bl.a. har hun udgivet en bog ”Den store low FODMAP KOGEBOG” – Lækre retter til hverdag og fest, hvor surdej har sit eget afsnit.
    Charlotte Tønnes Jensen er en kompetent og erfaren underviser. Hun er selvstændig klinisk diætist med egen praksis i Sorø og Autoriseret af Sundhedsstyrelsen: ID 06G5M. 

    Charlotte er uddannet Cand. Scient i klinisk ernæring, klinisk diætist, FODMAP vejleder, kok, faglærer, studievejleder og diplomleder og arbejder gerne bredt med vejledning, undervisning og gastronomi.

    Læs meget mere om Charlottes virke og passion for mad og Sundhed her: www.diaetist-vestsjaelland.dk

Kursus i Surdej

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød. Når du bager dit brød selv, ved du 100% hvad det indeholder, og du kan selv variere både smag, ingredienser og portionsstørrelser efter dine behov.

Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse. 

Magien opstår ved at dej med surdej skal langtidshæve. På kurset vil du høre alt om det ekstra ernæringsmæssige udbytte, den gode smag, særlig konsistens og lækre farve brød får når det er bagt med surdej.  


På kurset skal vi prøve os frem med kombinationer af mel- og kernetyper. 


Kursusprisen er inkl. de råvarer vi bruger til de brød vi bager på kurset. 


Kurset består af 2 mødegange, hvor første mødegang er teori og vigtig viden om surdej samt opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme. 


Anden mødegang bager vi sammen lækker surdejshævet brød, smager på forskellige typer af surdejsbrød og klargør en dej til et brød du kan tage med hjem og bage dagen efter. 


Der serveres kaffe og te begge mødegange.

bagomsmagen

Praktisk info

Kursusprisen er inkl. de råvarer vi bruger til de brød vi bager på kurset. 

Nåede du ikke at komme med på dette hold, så opret dig endelig på venteliste, så får du automatisk en forhåndsreservation på næste surdejskursus.
Nummer
222698 - Kursus i Surdej
Første mødegang
tirsdag den 18.10.22 kl. 17:00 - 20:00
Adresse

Foreningshuset Slaglille/Bjern, Bjernedevej 27, 4180 Sorø ()

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 725,00
tirsdag den 18.10.22

Kl. 17:00 - 20:00

Charlotte Tønnes Jensen

Bjernedevej 27, 4180

Se på kort

tirsdag den 25.10.22

Kl. 17:00 - 20:00

Charlotte Tønnes Jensen

Bjernedevej 27, 4180

Se på kort