• Carsten Berthelsen
    Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til 10 bøger om verdens mest yndede drik: Øl. Han arrangerer ølsmagning meget jævnligt: Mere end 100 om året på biblioteker, for firmaer og ølklubber. International øldommer, bl.a. Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge og World Beer Awards i London.
    www.carstenberthelsen.dk


Munkeøl

Foredrag m. øl-smagning

Øl er ikke bare øl!
Sænk skuldrene, læn dig tilbage og lad ølentusiasten; Carsten Berthelsen, tage dig med på en rejse, hvor øllen er omdrejningspunktet.

Denne aften skal vi blive lidt klogere på Munkeøl.
I århundreder har munke og nonner brygget fremragende øl bl.a. til fromme troende på pilgrimsfærd. Bag klostrets mure kunne man søge ly og blive beværtet med sundt og godt bryg. Denne tradition bliver videreført i Belgien på cistercienserordenens klostre og især af de berømte trappistordensbrødre.
Forfatteren Carsten Berthelsen inviterer på 7 øl-smagsprøver, af det ypperste, og fortæller historien bag verdens bedste Munkeøl.

Aftenen henvender sig til dig som er nysgerrig på øl som begynder, men også til den øvede ølkender, som er interesseret i en lærerig aften. Vi garanterer for en aften i godt selskab i Fam. Ægirs hyggelige omgivelser ved Torvet i Sorø.

Øl-smagning er en sjov, spændende og unik smagsoplevelse, som du kan dele med dine venner, kæreste, familie eller kollegaer.

Vi ses til et spændende arrangement! Cheers!

Carsten Berthelsen:
Foredragsholder og forfatter til 10 bøger om verdens mest yndede drik: Øl. Han arrangerer ølsmagning meget jævnligt: Mere end 100 om året på biblioteker, for firmaer og ølklubber. International øldommer, bl.a. Brussels Beer Challenge, Austrian Beer Challenge og World Beer Awards i London.

www.carstenberthelsen.dk

Nummer
221700 - Munkeøl
Første mødegang
torsdag den 27.01.22 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Ølbar: Fam. Ægir, Storgade 10, 4180 Sorø ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 290,00
torsdag den 27.01.22

Kl. 19:00 - 21:00

Carsten Berthelsen

Storgade 10, 4180

Se på kort