• Vivi Nyvang Andersen

  Portræt af underviser Vivi Nyvang Andersen

  Jeg er uddannet mindfulness- og yogainstruktør. Jeg er specialiseret i den blide og rolige yoga, der forener krop og sind. En yogaform hvor alle kan være med.

  Jeg har undervist i Aftenskolen siden 2014. Jeg blev underviser, fordi jeg gerne ville videregive den positive effekt på krop og sind, som mindfulness og yoga giver. Derudover holder jeg meget af at skabe et fællesskab, hvor vi kan være samlet om en fælles interesse.

  Det er vigtigt for mig at skabe et rum, hvor alle føler sig velkommen, og hvor alle får en kropslig oplevelse med hjem, som de kan bringe videre ind i deres hverdag. Jeg nyder at formidle og dele ud af min viden omkring kroppen og sindet, og se hvilken forandring yoga og mindfulness kan gi’ hver enkelt deltager.

  Ved siden af min undervisning, driver jeg min klinik "terapi for krop og sind". Her tilbyder jeg Kranio-Sakral Terapi, mindfulness, naturterapi og psykoterapi.

  )

Blid Yoga for alle i Østre Anlæg i Slagelse med Vivi

Sind og krop hænger sammen

Et hold for dig, der ønsker selvforkælelse og gerne vil have værktøjer til at mindske eventuelle gener.  Holddeltagerne siger: "Ren wellness og selvforkælelse". "Sind og krop kommer til at hænge sammen".

Der vil være fysiske øvelser og åndedrætsøvelser, som vil kunne hjælpe dig til at finde ro og balance, og hver undervisningsgang afsluttes med en guidet afspænding.

Undervisningen foregår i det skønne Østre Anlæg i Slagelse. Hvis det regner går vi en tur med indlagte stående yogaøvelser. 
Når myndighederne tillader indendørs træning igen, har vi mulighed for at dyrke yoga indendørs i tilfælde af regnvejr.

Praktisk info

10 mødegange.

Husk pålædning efter vejret.

Myndighederne anbefaler at udstyr rengøres eller afsprittes grundigt mellem hver deltagere. Dette er desværre ikke muligt med yogamåtter.
Vi beder derfor hver deltager om at medbringe egen træningsmåtte, tæppe og puder til at ligge på til undervisningen.


Til orientering, når vi må være indendørs, så er alle vores lokaler målt op, så vi sikrer, at deltagerne kan overholde afstandskravene. Der er 4 m2  gulvareal pr. person i lokalerne, og vores undervisere sørger for at det er 2 meter mellem hver deltager fra næsetip til næsetip.

Nummer
21S136 - Blid Yoga for alle i Østre Anlæg i Slagelse med Vivi
Første mødegang
fredag den 09.04.21 kl. 10:30 - 12:00
Undervisere
Adresse

Østre Anlæg, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse ()

Se på kort

Mødegange
10
Pris
Almen
DKK 660,00
fredag den 09.04.21
Er blevet afholdt
fredag den 16.04.21
Er blevet afholdt
fredag den 23.04.21
Er blevet afholdt
fredag den 07.05.21
Er blevet afholdt
fredag den 21.05.21
Er blevet afholdt
fredag den 28.05.21
Er blevet afholdt
fredag den 04.06.21
Er blevet afholdt
fredag den 11.06.21
Er blevet afholdt
fredag den 18.06.21
Er blevet afholdt
fredag den 25.06.21

Kl. 10:30 - 12:00

Vivi Nyvang Andersen

Skovsøgade 10, 4200

Se på kort