• Cristina Abkjer Tofft

    Portræt af Cristina Abkjer Tofft

    Jeg har dyrket yoga i mere end 20 år. Lige fra starten var jeg overbevist om, at yoga ville komme til at fylde en større del af mit liv og i dag, lever jeg udelukkende af at undervise i yoga. Privat er jeg mor til 2, hvoraf den ene stadig bor hjemme.

    I 2009 blev jeg færdig med en 2-årig yogauddannelse fra Dansk yoga. Denne yoga-uddannelse har fokus på at du gennem undervisningen kan forebygge skader og at, jeg som underviser, kan tilpasse øvelserne til den enkelte deltagers niveau og eventuelle gener. Det er således muligt at deltage på mine hold, hvis du har gener i ryg, skuldre og knæ.

    Jeg har også været i en slags "mesterlære" i den indiske yoga. Gennem alle årene har jeg fordybet mig i yoga i relation til stress, og har i den forbindelse taget kurser i restorativ yoga og yin yoga. Yoga er så spændende, fordi det er baseret på en lang række teknikker til at regulere energien i kroppen og sindet.

    Det er skønt at få lov til at arbejde med mange forskellige mennesker med deres vidt forskellige kroppe, som hver repræsenterer forskellige levede liv og den konstante forandring, som vi alle er en del af. Jeg bliver aldrig træt af at se deltagernes strålende øjne og let røde kinder efter afspændingen.


Yoga workshop - balsam for krop, sjæl og bindevæv

Kom og vær med til én formiddag i yogaens tegn

YOGA WORKSHOP - ÉN FORMIDDAG

Vi starter workshoppen med Yin Yoga - lange stræk, bindevævs massage og bounchende bevægelser, der hydrerer bindevævet, så kroppen kan blive ved med at være smidig og fleksibel.
Vi fortsætter med Restorativ yoga i ca. 2 timer -  en yderst blid form for yoga, hvor du får lov til at ligge længe i nænsomme stræk og åbninger - og i stillinger, der understøtter kroppen på en måde, så du kun kan slappe af og give slip. Her arbejder vi målrettet med at påvirke nervesystemet gennem stillinger og åndedrætsøvelser, så det parasympatiske nervesystem bliver aktiveret og kroppen får mulighed for at restituere og genfinde balancen.

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores workshops eller weekendkurser her: weekendkursus

Praktisk info

1 mødegang.

Medbring 2 tæpper og en lille pude.

 

Der er madrasser i lokalet, men du er velkommen til at medbringe din egen.

Nummer
22S138 - Yoga workshop - balsam for krop, sjæl og bindevæv
Første mødegang
lørdag den 27.08.22 kl. 10:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 210,00
lørdag den 27.08.22

Kl. 10:00 - 13:00

Cristina Abkjer Tofft

Skovsøgade 10, 4200 (F.9 / F.10, 1. sal)

Se på kort