• Pia Sterregård

  Portræt af underviser Pia Aff Sterregård

  Jeg har siden 2007 undervist i varmtvandsbassin i Aftenskolen. Det startede med, at jeg var konsulent på et projekt, hvor deltagere skulle aktiveres bl.a. via træning. Træningen bestod både af motion på gulv og senere også af varmtvandstræning i Slagelse svømmehal.
  Træning i varmt vand er super godt, for i det varme vand bliver vi lettere og samtidig får vi rigtig god modstand af vandet. Desuden gør det varme vand en masse godt ved vores muskler.

  I 2006 blev jeg uddannet som massør og genoptræningsterapeut, hvilket gør, at jeg ved lidt omkring kroppen, dens funktioner, musklers sammensætning m.m.

  Jeg har egen klinik www.piaaff.dk, hvor jeg behandler folk. Derudover er jeg omsorgsmedarbejder på et bosted og vikar på plejecentre.

  Jeg elsker mit job som underviser i varmtvandsbassin. Hver uge forsøger jeg at sammensætte et program, hvor vi benytter forskellige redskaber og kommer alle muskelgrupper igennem til dejlig musik.

  Hastigheden af øvelserne bestemmer du selv, men indimellem sætter jeg tempo på øvelserne for at få gang i pulsen. Du skal passe på dig selv, for vi kan faktisk alt i dette skønne varme vand – det gør så også, at man kan presse sig selv lidt mere – men tag det nu i små tempi, så vil du helt automatisk kunne mærke fra gang til gang, hvordan du flytter dig og kan mere og mere.

  Ikke nok med det, så er der et dejligt socialt sammenhold på alle mine hold, hvor alle tager hensyn til hinanden.

 • fullName

  Portræt af underviser Lykke Østergaard

  Jeg er uddannet fysioterapeut og har gennem mere end 25 år arbejdet med bassintræning enten målrettet som behandling eller som træningsform. De seneste 12 år har jeg været underviser ved LOF.

  Jeg inddrager min uddannelse som bassinterapeut i undervisningen, hvor du får en positiv, humørfyldt, motiverende og piskende træning. Der er også plads til dig, der kan have behov for en variation af en øvelse. 

  Formålet med at deltage i undervisningen er at opleve fordelene, som lige netop vandet kan gøre for din krop og dine bevægelser, og for dit sind i samvær med andre – så du mærker, at træningen gør en forskel for DIG.

Motion i varmt vand med Pia Sterregård på Stjernebakken i Slagelse

Lige noget for dig, som trænger til at få rørt kroppen i dejlig varmt vand

Vi træner 45 minutter med gode og varierede øvelser i det dejlige varme vand på 33 grader. De sidste 5 minutter af træningen bruges til udstrækning og egentid. Du får arbejdet alle muskler godt igennem samtidig med, at belastningen på dine led mindskes grundet vandets positive egenskaber.
Jeg bruger forskellige redskaber hver gang og øvelserne laves til god musik - med et smil på læben.

Undervisningen er hensyntagende og foregår på små hold.

Vandet i Studie Ann er mere skånsomt for huden grundet et større saltindhold, hvilket betyder, at der ikke er brug for at tilsætte så meget klor.

Håber vi ses
Pia Sterregård
 
Pia er uddannet massør & genoptræningsterapeut i 2006, har egen klinik og undervist i varmtvandsbassin siden 2009.

Praktisk info

10 mødegange.

Vigtigt, for at kunne opretholde god vandkvalitet og stor hygiejne skal følgende overholdes: Kroppen vaskes grundigt, ingen smykker og sminke i vandet, håret skal være vådt (ellers skal badehætte bruges), mindre sår skal være dækket af englehud.


Nummer
231153 - Motion i varmt vand med Pia Sterregård på Stjernebakken i Slagelse
Første mødegang
mandag den 23.01.23 kl. 17:00 - 17:45
Adresse

Studio Ann, Stjernebakken 6, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
10
Ny pris (hold er startet)
Hensyntagende
DKK 173,00 865,00
mandag den 23.01.23
Er blevet afholdt
mandag den 30.01.23
Er blevet afholdt
mandag den 06.02.23
Er blevet afholdt
mandag den 20.02.23
Er blevet afholdt
mandag den 27.02.23
Er blevet afholdt
mandag den 06.03.23
Er blevet afholdt
mandag den 13.03.23
Er blevet afholdt
mandag den 20.03.23
Er blevet afholdt
mandag den 27.03.23

Kl. 17:00 - 17:45

Pia Sterregård

Stjernebakken 6, 4200 (Varmtvandsbassinet)

Se på kort

mandag den 17.04.23

Kl. 17:00 - 17:45

Pia Sterregård

Stjernebakken 6, 4200 (Varmtvandsbassinet)

Se på kort