En anderledes rødkål til jul

Fermentering af grøntsager

En anderledes rødkål til jul

Fermentering er en enkel og sund metode til konservering af grøntsager, som har eksisteret i tusindvis af år i alle kulturer.

På dette kursus skal vi lære at fermentere sæsonens råvare rødkål. Vi snitter, ælter og og putter på sylteglas.

Du får samtidig information om selve fermenteringsprocessen og om hvilke forskellige gæringsprocesser der findes, eksempelvis vandkefir og mælkekefir. Du vil også få gode ideer til brug af fermenterede grøntsager i den daglige madlavning som et frisk pust og et sundt og smagsgivende tilbehør til al slags mad.

Alle udgifter til råvarer samt sylteglas indgår i kursusprisen.

 

Praktisk info

Råvarer samt sylteglas er inkluderet i kursusprisen. Hvis du har en ekstra god kniv, du gerne vil benytte, er du velkommen til at medbringe den - ellers er der knive m.m. til rådighed.
Nummer
182240 - Fermentering af grøntsager
Første mødegang
søndag den 28.10.18 kl. 10:00 - 13:00
Adresse

Antvorskov Skole, Skolekøkken - byg. C, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 250,00
Pensionist
DKK 250,00
Arbejdsledig
DKK 250,00
Efterlønsmodtager
DKK 250,00
søndag den 28.10.18

Kl. 10:00 - 13:00

Med Christina Reenberg Jensen

Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 (Skolekøkken - byg. C)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom