Til dig og din baby på 0-1 år

En unik mulighed for dig som forældre

Deltag i et spændende nyt hold "Stimulastik" for dig og din baby.  

Gennem lege og aktiviteter styrker stimulastik barnets sansemotoriske udvikling og er med til at fremme færdigheder i en kontekst, hvor barn og forældre har det sjovt sammen.

Stimulastik er velegnet til forældre, der vil have idéer til aktiviteter, der styrker barnets udvikling, ligesom der på holdet 2-6 mdr. vil blive undervist i babymassage, der kan være med til at stimulere barnets kropsbevidsthed og give velvære.

Undervisningen er i høj grad tilpasset det enkelte barns behov. Det betyder, at der også er plads til f.eks. for tidligt fødte eller særligt sensitive børn. Undervisningen varetages af autoriseret ergoterapeut og certificeret stimulastik instruktør Ditte Marie Seyler Kvist.

Se mere om Ditte og hendes klinik her: http://mundmotorik.dk/stimulastik.htm

Stimulastik er et ergoterapeutisk og varemærkeregistreret koncept. Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik. Det er et koncept, der bygger på den ergoterapeutiske viden om børns motoriske og sansemæssige udvikling. Vi træner med udgangspunkt i de tre basale sanser (balancesansen, muskel-ledsansen og berøringssansen).

Der vil undervejs være plads til snakke og gode råd om bl.a. barnets udvikling.
Du er velkommen til at invitere andre voksne med til Stimulastik (barnets anden forældre,
bedsteforældre eller andre) dog højest én ekstra pr. undervisningsgang.

Vælg mellem:

- Hold for babyer på 2-6 mdr.
- Hold for babyer på 6-10 mdr.

Der er plads til max. 12 babyer pr. hold.
Det er muligt at holde 2 meters afstand mellem deltagerne.

God fornøjelse.

Sorter efter