Anna Silina

Portræt af underviser Anna Silina

Mange starter til yoga for at få motion, men opdager snart, at yoga giver så meget mere end bare en fleksibel og stærk krop. Det samme skete med mig, da jeg i 2011 kom til i min første yogatime. Meget snart opdagede jeg, at med yoga får man også mental stabilitet og evne til at holde fokus længere. Jeg vidste straks, at yoga ville blive en del af mit liv.

Jeg har taget to yogalæreruddannelser. Én i Danmark og én i udlandet. Min undervisningsstil er resultatet af min egen daglige fysiske praksis og meditation, både under vejledning af mine lærere og når jeg træner alene derhjemme.

I træningen arbejder jeg hen imod intelligent bevægelse og vejrtrækning, som kan tages med fra yogamåtten og ind i det daglige liv.

I yogaundervisningen fokuserer jeg på en korrekt kropsstilling for at sikre en bedre kraftfordeling omkring de vigtigste vægtbærende kropsdele.

Mine yogahold er for dig, som ønsker en lidt mere krævende yogaform, der udfordrer dig på din styrke, balance og smidighed, og som får din puls op, og har mindre fokus på afspænding.


Kontaktoplysninger