Heidi K. Didriksen

Portræt af underviser Heidi Didriksen

Jeg er uddannet fysioterapeut og mor til 2. Jeg underviser på flere forskellige hold i mit daglige job på Fabrikken, men under LOF er jeg underviser på et Osteoporose hold. 

Min faglige viden om osteoporose har jeg fra min uddannelse, samt specifikke kurser, vidensdeling fra Danske Fysioterapeuter, konference oplæg samt fra Osteoporoseforeningen. Jeg har beskæftiget mig med holdtræning i ca. 10 år.

Jeg elsker mit arbejde, da jeg nyder at arbejde med mennesker og hjælpe og guide omkring hensigtsmæssige træningsformer med fokus på det enkelte menneske, om du er ramt af fraktur eller er i forstadiet osteopeni. 

Jeg har fokus på glæde i min træning - jeg bruger meget dans og godt blandet musik. Igennem dansen trænes der både balance, koordination, stabilitet, kropsholdning, udholdenhed m.m. Ud over dans, bruger jeg mange forskellige redskaber i min træning. Derved bliver træningen varieret og du lærer de mange træningsredskaber at kende så som store bolde, rodondo bolde, trx, elastikker, pinde m.m.

Jeg håber, at du og alle mine deltagere mærker glæden ved bevægelse både på fysikken og på humøret.

Kontaktoplysninger

Kurser med Heidi K. Didriksen