Pia Sterregård

Portræt af underviser Pia Aff Sterregård

Jeg har siden 2007 undervist i varmtvandsbassin i Aftenskolen. Det startede med, at jeg var konsulent på et projekt, hvor deltagere skulle aktiveres bl.a. via træning. Træningen bestod både af motion på gulv og senere også af varmtvandstræning i Slagelse svømmehal.
Træning i varmt vand er super godt, for i det varme vand bliver vi lettere og samtidig får vi rigtig god modstand af vandet. Desuden gør det varme vand en masse godt ved vores muskler.

I 2006 blev jeg uddannet som massør og genoptræningsterapeut, hvilket gør, at jeg ved lidt omkring kroppen, dens funktioner, musklers sammensætning m.m.

Jeg har egen klinik www.piaaff.dk, hvor jeg behandler folk. Derudover er jeg omsorgsmedarbejder på et bosted og vikar på plejecentre.

Jeg elsker mit job som underviser i varmtvandsbassin. Hver uge forsøger jeg at sammensætte et program, hvor vi benytter forskellige redskaber og kommer alle muskelgrupper igennem til dejlig musik.

Hastigheden af øvelserne bestemmer du selv, men indimellem sætter jeg tempo på øvelserne for at få gang i pulsen. Du skal passe på dig selv, for vi kan faktisk alt i dette skønne varme vand – det gør så også, at man kan presse sig selv lidt mere – men tag det nu i små tempi, så vil du helt automatisk kunne mærke fra gang til gang, hvordan du flytter dig og kan mere og mere.

Ikke nok med det, så er der et dejligt socialt sammenhold på alle mine hold, hvor alle tager hensyn til hinanden.

Kontaktoplysninger