Kresten Hillerup

Portræt af Kresten Hillerup

Jeg er en passioneret selvlært kok og har sammen med min kone i længere tid eksperimenteret med vilde urter og tang i madlavning.
Min kulinariske og historiske viden om urter vil jeg bruge i mine kurser, hvor jeg bla. vil informere om de enkelte urters særlige egenskaber, smag i mad og med hvilke madvarer de swinger godt.
Mit største fokus vil være, at i, kursisterne, tager det store spring og med sikker mavefornemmelse, skal kunne genkende urterne med jeres sanser og tage dem hjem i eget køkken og tilberede dem uden frygt.
Jeg vil også komme ind på urternes historie og hvad vores forfædre, druider og kloge koner, brugte urterne til før og efter kristendommens indtog.

Jeg har erfaring med at undervise fra en intern skole på en døgninstitution.
Jeg er fotograf og har bl.a. arbejdet på på magasinet Østrogen (aller – Pernille Ålund). Derudover har jeg flere gange været dommer i forskellige fotokonkurrencer og lavet flere historiske undervisningsvideor for forlaget Alinea.

Min hustru Siri deltager som frivillig i mine kurser. Hun er udannet kok fra Hotel Continental i Oslo og har arbejdet et år som kok i Paris samt været køkkenchef på Cafe Alma. Derudover har Siri en professionsbachelor i ernæring og sundhed og har været underviser på kursusafdelingen på Hotel - og Restaurantskolen i Valby.

Vi er begge meget sociale mennesker, der hurtigt skaber relationer med fremmede og har det nemt med uformel kontakt.


Kontaktoplysninger