Anders Kjærgaard

Militærpsykolog og tidligere leder af Sirius patruljen.  

Anders Kjærgaard er uddannet psykolog (cand.psych) ved Aalborg universitet, senere autoriseret og godkendt specialist i klinisk psykologi. Han arbejder i dag som militærpsykolog i det danske forsvar med forebyggelse og støtte til veteraner.  

Han har tidligere selv været udsendt som soldat og har derudover gjort tjeneste ved forsvarets specialstyrke Slædepatruljen SIRIUS af to omgange, senest som leder af patruljen.

Anders har forsket i ”Teams in extreme environments” og brænder i dag for at omsætte sin viden om (top)præstationer, relationer, kommunikation og mental balance til brugbar viden til hverdagsbrug.

Anders har i en årrække arbejdet som mentaltræner ved FC Midtjyllands akademi, hvor han har hjulpet unge med at optimere præstationerne på banen, bl.a. ved (også) at have fokus på den unges liv, udfordringer og relationer udenfor grønsværen og klubben.

Anders har også en fortid som skovarbejder og har i fritiden stadig hang til skovarbejde på gården i Salling, hvor han bor med familien på fire.

Mød Anders Kjærgaard i LOF's populære foredragsrække MANDAGSTRÆF.


Kontaktoplysninger