Ib Michael

Forfatter og rejseleder  

Ib Michael er en af de forfattere, som nærmest ikke behøver nærmere introduktion. Med sit omfattende, alsidige og anmelderroste forfatterskab tilhører han absolut en af Danmarks litterære søjler. Siden han i 1970 debuterede med ”En hidtil uset drøm om skibe”, har han udgivet et utal af romaner, noveller, digte, børnebøger, rejsebøger og en dagbog med inspiration fra sin barndom og mange rejser. 

 Ib Michael har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab – heriblandt Årstidens Bog i 2004, Bog & idé-prisen i 1995 og det Danske Akademis Store Pris i 1994.  

Udover at være en anerkendt forfatter er Ib Michael også en populær foredragsholder. Hans foredrag tager udgangspunkt i de samme oplevelser, som også danner grundlag for hans omfattende forfatterskab. Med sproget i sin hule hånd tager Ib Michael deltagerne med på en rejse, som lige så vel kan foregå i barndomsbyen Roskilde som på kysterne langs Stillehavet. 

Ligesom i litteraturen bruger Ib Michael sin realistiske fortællestil til at inspirere og flytte deltagernes forestillingsevne og opmærksomhed. 

Et foredrag med Ib Michael bliver således ikke bare en rejse ud i verden, men også en rejse hvor den gode historie kommer til sin ret.

Mød Ib Michael i LOF's populære foredragsrække MANDAGSTRÆF.Kontaktoplysninger