Framelding

Afmelding
Afmelding og tilbagebetaling kan ske indtil 10 hverdage før kursusstart mod et gebyr på 50 kr. Derefter er tilmeldingen bindende. 
Afmelding er gældende, når du modtager en afmeldingsmail fra LOF Slagelse-Korsør-Skælskør. Ved senere afmelding/udeblivelse fra kurset betales fuldt kursusgebyr. 

Tilbagebetaling kan ikke ske i tilfælde af ophør efter holdstart.

OBS! Afmelding til ture og udflugter skal ske inden sidste frist for tilmelding for det enkelte arrangement. Herefter er tilmeldingen bindende.  

Fortrydelsesret
Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jvf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Tilmelding er bindende, men hvis du fortryder, kan du afmelde dig. Se punktet Afmelding. 

Forbehold
Vi tager forbehold for lærerskift, holdaflysninger, udsættelser og ændring af kursussted. 

I forbindelse med LOF Mandagstræf og øvrige foredragsrækker med flere foredrag/foredragsholdere tager vi forbehold for ændringer af foredragsholder, når det skyldes foredragsholderens eventuel aflysning. I disse tilfælde vil vi som udgangspunkt erstatte foredragsholderen med en anden foredragsholder med deraf følgende ændret foredragstema. 

Aflysning
Det kan ske, at vi må aflyse et kursus, fx på grund af sygdom hos underviseren. Du vil altid modtage besked om dette via mail, telefon, opslag på kursusstedet, skolen eller Facebook. Den aflyste kursusgang afvikles efterfølgende, som regel som en ekstra kursusgang i slutningen af forløbet af samme hold/kursus. 

Ferielukning
Ferie og fridage følger generelt kommunens regler for folkeskolen, men der kan forekomme afvigelser.