Fritidstilbud - hensyntagende undervisning

Motion, bevægelse og musik er sundt, både for kroppen og den mentale tilstand. Spørg os, hvis du har særlige ønsker.

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG? 

Motion, bevægelse og musik er sundt, både for kroppen og den mentale tilstand. Bedre bevægelighed, færre smerter, forebygge livsstilssygdomme - så livskvaliteten øges, og man bliver gladere og fungerer bedre i hverdagen.   

Vi tilbyder hensyntagende aktiviteter, målrettet mennesker med fysiske og psykiske udfordringer. Vores undervisere er erfarne og engagerede specialister i deres respektive fag, og de brænder for at gøre en forskel for hver enkelt deltager.    

Vi tilrettelægger et individuelt forløb ud fra behov, ønsker og niveau - sammen med dig.    

Vi tilbyder blandt andet følgende aktiviteter:  

  • Varmtvandstræning 
  • Sang og musik 
  • Sang og stemmetræning 
  • Qi Gong 

Kontakt os gerne for en snak på tlf.:  58525681 eller tilmeld dig her på hjemmesiden.  

HVEM ER VI? 

LOF er et landsdækkende oplysningsforbund som bl.a. tilbyder kurser, foredrag, oplevelser.   

I LOF har vi et særligt fokus på sundhed. Vi tilbyder mange forskellige bevægelseshold så som yoga, gymnastik, varmtvands-træning og motion i det fri. Vi bidrager også med viden om kost, ernæring og livsstilssygdomme. Mange af vores sundhedsaktiviteter finder sted i samarbejde med kommuner og patientforeninger. 

LOF’s aftenskoler står for folkeoplysning af høj kvalitet og er uformelle rammer for læring, dannelse og fællesskaber og fællesskaber. Vi tager udgangspunkt i den enkelte deltagers behov, ønsker og niveau. Det kræver ingen forhåndskundskaber at være med på vores hold.  

Alle vores aktiviteter har som formål at give deltagerne ny viden og nye kundskaber, så man bedre kan tage ansvar for egen tilværelse og deltage aktivt i samfundet.  

 

Undervisere  

René Bohl - Sang og musik 

Jeg har undervist indenfor specialområdet siden 2011 og også på plejehjem for demente borgere. Jeg holder meget af at undervise mennesker med handicaps, da jeg med musikken kan “nå” det enkelte menneske og skabe glæde og genkendelse.   

Solveig Irene Didriksen – Aqua-træning 

Jeg er uddannet pædagog, og jeg har været instruktør i Korsør Svømmehal gennem 35 år. Jeg har undervist børn og voksne bl.a. voksne med vandskræk. Derudover har jeg, op til flere gange, været afløser på hold for børn og unge med forskellige handicaps.   

Anette Nørgaard - Sang og stemmetræning 

Jeg er uddannet tale- og sangpædagog i New York, hvor jeg har arbejdet som stemme- og dramalærer siden 2008. Før da tog jeg en musicalperformer uddannelse og skuespiluddannelse. Jeg underviser i stemmebrug og talentudvikling på dansk og engelsk.  

Jakob Jensen - Qi Gong 

Jeg er uddannet i København og på kurser i USA og Kina. Jeg er meget optaget af den Taoistiske tradition fra det gamle Kina, som stadig lever i dag. Qi Gong er effektive øvelser til at løsne i kroppen og kan føre til øget bevægelighed, balance og klarhed i hovedet - og så har vi det sjovt. 

 

Find dit hold her