Find din IKIGAI og få indre styrke

Få succes med dit liv

Find din IKIGAI og få indre styrke

Vil du have den japanske hemmelighed bag et langt og succesfuldt liv?

IKIGAI er en livsstil, som findes i den by i Japan, hvor verdens ældste og sundeste mennesker lever. De træffer de rigtige valg på job og privat, når det gælder kost, motion, følelser og økonomi. De finder hver især opskriften på lykke og livskraft - den kaldes IKIGAI.

Deres mentale tankesæt ligger tæt på de sidste nye teknikker, som stressekspert og mentaltræner Ole Larse har udviklet, når det gælder FLOW, INTUITION og POSITIV TÆNKNING.

Bliv bevidst om vejen til succes: "Når du gør det, du elsker, det du er god til, det verden har brug for og det du kan betales for, så har du erhvervsmæssigt fundet din IKIGAI". Det gør dit liv meningsfuldt, når du kender dit HVORFOR i alle valg. Resultatet er rigdom, positive følelser og sociale netværk, som giver energi, sundhed og stressfrihed.

Det kan være svært at tage de rigtige valg i livet. Derfor vil Ole Larsen lære dig at bruge din intuition, således at du med selvtestning straks kan vide, om et tilbud er godt eller dårligt for dig. Du lærer også at omprogrammere hjernen til positiv tænkning og kreativitet ved at berøre hjernens akupunkturpunkter samtidig med visualisering. Det bringer dig i en flowtilstand, hvor livet er let.

På foredraget får du udleveret Ole Larsens bog og planlægningsskemaer.

Nummer
182011 - Få succes med dit liv
Første mødegang
onsdag den 21.11.18 kl. 18:30 - 21:30
Undervisere
Adresse

Slagelse Bibliotek, Store mødesal, Stenstuegade, 4200 Slagelse

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 200,00
Pensionist
DKK 200,00
Arbejdsledig
DKK 200,00
Efterlønsmodtager
DKK 200,00
onsdag den 21.11.18

Kl. 18:30 - 21:30

Med Ole Larsen

Slagelse Bibliotek, Stenstuegade, 4200 (Store mødesal)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom