Rundvisning på Københavns Politigård

- med spændende arkitektoniske og historiske fortællinger

Tilmeldingfrist den 5. maj 2020

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. De har mange godt historier om arbejdet på Politigården. Det er dog ikke alle historier, som er lige egnede for børn.

Københavns Politigård er hovedsæde for Politiet og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning finder sted med kort varsel.

Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd.

Det er IKKE tilladt at medbringe store tasker på rundvisningen og at parkere langs Politigården.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle deltageres navn og adresse oplyses til politiet forud for rundvisningen. Alle deltagere skal have adresse i Danmark.

OBS: Ved tilmelding af flere personer på samme tid, skal der opgives navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, senere end en uge før rundvisningen.

HUSK: At medbringe gyldigt billede-id (kørekort eller pas), da det skal fremvises ved indgangen til Politigården.

MØDESTED: Indgangen til Politigården ved Polititorvet.

Praktisk info

OBS: Omviserne på Politigården har så mange gode historier, at de har tendens til at brede sig ud over de to planlagte to timer. Du bedes derfor forberede dig på, at rundvisningen godt kan tage længere tid (ml. 30-60 min) end planlagt.

Du vil blive modtaget ved Politigården af en medarbejder fra LOF-Skolen.
Kom gerne i god tid.
Nummer
201012 - Rundvisning på Københavns Politigård
Første mødegang
søndag den 17.05.20 kl. 10:00 - 12:00
Adresse

Københavns Politigård, ,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
søndag den 17.05.20

Kl. 10:00 - 12:00

Med Nuværende eller tidligere politifolk

, (Indgangen ved Polititorvet)

Se på kort